Rebecca Adlington strålar när hon fungerar som brudtärna på sin systers bröllop - veckor efter att äktenskapet splittrades

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Becky Adlington är brudtärna vid hennes systrars bröllop

Becky Adlington är brudtärna vid hennes systrars bröllop



Rebecca Adlington tog på sig ett modigt ansikte när hon fungerade som brudtärna för sin systers bröllop, bara några veckor efter att hon splittrades från sin man.



Den olympiska simmaren, som har en ung dotter med Harry Needs, meddelade att de hade skilt vägar bara 18 månader efter att ha knutit knuten, men det hindrade henne inte från att fira syskonet Chloes stora dag.



Hon delade ett antal bilder på sociala medier av henne i en fantastisk koboltblå klänning med ett vackert mönster, matchat med glittrande örhängen och rosa blommor i håret.

Läs mer:



Instagram

Rebecca, 27, lade upp en bild av hennes vagga sin 10 månader gamla dotter Summer, klädd i vitt, medan de båda log för kameran.

På ett annat foto i full längd poserar hon med sin syster och visar upp sin klänning, som föll på golvet och innehöll en vacker spetsbystring under.



Chloe glödde i en vit spetsbröllopsklänning med en fiskstjärna och trekvartslånga ärmar, pärlor och en vit slöja.

Rebecca bildade bilden: 'Stort grattis till min vackra syster @chloeadlington och hennes nya make på deras bröllop igår !!! En sån otrolig dag. #bröllop #familj #kärlek. '

Instagram

Reality -TV -stjärnan lade sina egna kärleksfrågor åt sidan för att fira med sin familj och vänner efter att ha splittrats från Harry 'på vänskapliga villkor' efter en rad rader.

Rebecca hade redan blivit offentlig över argumenten, som hon skyllde på trycket från föräldraskap och att vara familjens försörjare.

'Att vara förälder är jävligt hårt arbete', sa hon. 'Den som säger att det är lätt är att ljuga. Harry och jag har haft många argument. Vi är knackade.

”Många mammor tar ledigt i sex eller åtta månader. Jag hade två månader och fick sedan gå tillbaka till jobbet.

Sju dagar med… Rebecca och Harry Visa galleri

Se Även: