Primark meddelar vilken älskvärd Disney -karaktär som kommer till deras butiker härnäst

Primark Inc.

Ditt Horoskop För Imorgon

Den ständigt populära Chip-cupen från Primark har nu tagit sig till resten av high street, med look-a-likes som visas i B&M, Asda och till och med Disney butik.



Aldrig att bli besegrad, Primark har nu ökat ante genom att släppa en helt ny version av deras berömda Chip -mugg - och den är ännu sötare än någonsin tidigare.



Omröstning om British Soap Awards 2014

Den nya Chip -muggen har vår favorit porslin, och han blåser en bubbla som han först gjorde när han träffade Belle, rosiga kinder och allt.



Han är så söt! (Bild: Disneyfind)

Vi såg det spännande nya hemmet på Facebooksidan Disney Find, som skrev på sociala medier att det nya tillskottet i våra köksskåp snart skulle träffa Primark -butikerna - även om det inte finns något ord om när exakt.

Och det är inte bara Chip vi ser fram emot ... mycket älskade Mrs Potts kommer också att vara där, med några matchande rodnade rosiga kinder.



Ytterligare en att lägga till i samlingen (Bild: Primark)

Trots att de inte ens är tillgängliga ännu, är det inte förvånande att människor redan älskar muggen, med en användare vid namn Annie Louise som kommenterar att jag vet att jag har alla chips men jag har honom inte.



Det verkar dock inte som om alla är medvetna om den underbara Chips bubbla som blåser, med en annan användare som heter Daniel Mason som säger 'Är det bara jag eller tror någon annan att chip ser ut som att han ska göra en rejäl fis?'.

Läs mer

Skönheten och Odjuret
Senaste nytt Utgivningsdatum Recension Trailer

Primark har sedan informerat oss om att de nya Chip-muggarna kommer att säljas för en plånboksvänlig £ 5 över hela Storbritannien och Europa.

Och med de ursprungliga Chip-muggarna såldes för hela £ 25 på eBay efter att de sålts ut över hela landet, räknar vi med att den här skulle kunna vara en annan stor penningmakare.

Se Även: