Poldarks Eleanor Tomlinson på hennes hemliga hjärtesorg över medstjärnan Aidan Turner

Tv- Och Filmnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Poldark-stjärnan Eleanor Tomlinson har berättat om sin hjärtesorg i slutet av det femåriga arbetsförhållandet med Aidan Turner.



Skådespelerskan, 27, sa: Jag älskar Aidan. Han har varit en stor del av mitt liv. En stor vän.



Vi har ett väldigt roligt förhållande, är eldig med varandra - håller fast vid våra karaktärer - och jag kommer verkligen sakna att jobba tillsammans med honom.



I den femte serien, som börjar den 14 juli, möter deras karaktärer Ross och Demelza problem när Ross anställs som spion av den brittiska regeringen - och han håller det hemligt för sin fru.

Tomlinson sa: Demelza är utesluten - han berättar inte för henne vad som händer för att skydda henne.

Det kommer ett ögonblick där Demelza funderar på att lämna. Det är upp till Ross att övertyga henne om hans kärlek till henne och övertala henne att stanna.



Eleanor Tomlinson, som spelade Demelza i succéprogrammet, älskade att arbeta med Aidan Turner - som spelade Ross (Bild: BBC)

Aidan Turner som Ross Poldark. Hitshowen tar slut efter fem serier (Bild: BBC)



Turner, 36, sa att han också kände sig nostalgisk när han tittade på klipp från den första serien, som sändes 2015.

Eleanor sjöng i salongen och vi ser alla så unga ut. Det är när jag reflekterar över stunder som de som alla känslor kommer in, erkände stjärnan.

Ross kommer att hålla hemligheter för Demelza i den femte och sista serien (Bild: BBC)

Jack Farthing som George Warleggan (Bild: BBC)

Tittarna kommer att se Ross arch arch nemesis, George Warleggan, traumatiserad efter hans fru Elizabeths död i den senaste serien.

Skådespelaren Jack Farthing, 33, sa att hans karaktärs lidande hade varit en utmaning att skildra, med läkare visade att han försökte behandla Georges galenskap med ankningar och genom att låsa in honom.

Läs mer

behöver du tv-licens för netflix
Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Han sa: Jag sprang mycket i min nattlinne den här serien i det kyliga vädret.

  • Poldark, sänds på BBC1, den 14 juli, klockan 21.00.

Se Även: