Vår Yorkshire Farms Amanda Owen ser fantastisk ut när hon poserar i sommarklänning

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Vår Yorkshire Farm -stjärna Amanda Owen orsakade fans & apos; käftarna att släppa när hon dök upp i en fantastisk sommaroutfit.



Channel 5 -stjärnan bytte ut sina vanliga praktiska arbetskläder mot en vacker blåvit prydnad blommig klänning, matchad med en stråhatt med marinband. 46-åringen tillbehör hennes look med dangly silver örhängen och smink.



Amandas glamorösa förvandling inträffade när hon framträdde på Great Yorkshire Summer Show. Hon fick beröm från fans på sociala medier, som skrev beundrande kommentarer som, 'Fantastiska bilder, du ser fantastisk ut.'



Amanda delade också bilder av några av hennes nio barn som äter godsaker som de köpte på utomhusevenemanget som äger rum årligen i juli i Harrogate.

Amanda såg underbar ut i sin sommarklänning

Amanda såg underbar ut i sin sommarklänning (Bild: Twitter)

Swaledale -bonden skrev: `` Dela upp en del av bytet som kom tillbaka från @greatyorkshow Bra att träffa vänner och göra några nya också. Ljuv.'



Bara för att Amanda vanligtvis bär praktiska kläder när hon utövar fysiskt arbete på hennes och hennes make Clives mark, menar hon inte att hon inte tycker om att bli piggare, beroende på tillfälle.

Tidigare denna månad slog hon tillbaka på kritiker som sa att hon inte längre var bonde & apos; för att bära trånga kläder. efter att ha lagt upp en serie selfies som visade upp hennes fantastiska figur.



Det är inte ofta som Amanda visar upp sin fantastiska figur efter att ha fått nio barn

Det är inte ofta som Amanda visar upp sin fantastiska figur efter att ha fått nio barn (Bild: @AmandaOwen8 /Twitter)

Amanda slog tillbaka på kritiker som sa att en bonde inte borde ha klackar och en body-con klänning

Amanda slog tillbaka på kritiker som sa att en bonde inte borde ha klackar och en body-con klänning (Bild: Instagram)

Hon sa: Alla som vill säga: ”Du är inte en herde längre eftersom du har ett par stilettos på och en body-con klänning, & apos; Jag kommer att säga 'Åh ja jag är', för det handlar fortfarande om gården och om fåren i slutet av dagen.

C5 -stjärnan är en passionerad kampanjare för landsbygdsfrågor och försvarade nyligen den kontroversiella TV -presentatören Jeremy Clarkson efter hans Amazon Prime -show, Clarkson's Farm, som belyste hur modern gårdshantering och livsmedelsproduktion inte värderas i samhället.

Hon skrev, 'Vi gör vad som betalar räkningarna.'

Amanda och Clive Owen bor på den 2000 hektar stora Ravenseat Farm i Upper Swaledale, som är hem för 1000 får, 40 kor, sex hundar och fyra ponnyer.

vanessa-hudgens nakenbilder

Clive, 66, och Amanda, 46, blev kär 1995 och har nu varit gifta i över två decennier.

De delar sitt hem med sina nio barn - Annas, Violet, Edith, Raven, Clemmy, Nancy, Reuben, Miles och Sidney - som alla smyger in för att hjälpa till i alla aspekter av bondelivet.

Se Även: