OnePlus 6: Utgivningsdatum, pris, specifikationer och rykten om det kinesiska företagets nästa smartphone som slår iPhone

Oneplus

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: SlashLeaks)



OnePlus har långsamt men säkert byggt upp ett gott rykte för att erbjuda fantastiska smartphones till mycket billigare priser än Apple och Samsung.



Det kinesiska företagets sista telefon var den väl mottagna OnePlus 5T men rykten sprids redan om en ny enhet.



Precis som iPhone X tros den nya OnePlus 6 ha en helskärmsdesign med ett 'hack' upptill för kameran och hörlurarna.

Och om något av de andra rykten som cirkulerar om OnePlus 6 ska tro, kommer enheten inte att göra ivriga fans besvikna.

Här är allt vi vet om det hittills.



OnePlus är känt för att släppa smartphones med många av samma funktioner som Samsung och Apple -enheter, men till en bråkdel av kostnaden (Bild: OnePlus)

Senaste nytt

OnePlus 6 ska officiellt avslöjas senare i veckan - men katten verkar ha släppts ur väskan tidigt.



Officiella återgivningar för den nya smarttelefonen - som inkluderar och iPhone X -stil 'hack' på frontskärmen - har delats online dagar innan telefonens släpp.

sandra manuela da costa macedo

Som erhållits genom SlashLeaks , bilderna visar en bakåtvänd dubbelkamera och en fingeravtrycksskanner samt den ryktade 6,28-tums skärmen med hacket upptill.

(Bild: SlashLeaks)

OnePlus håller ett officiellt lanseringsevenemang den 16 maj och väntas lansera telefonen runt om i världen strax under en vecka senare den 22 maj.

Företaget förväntas bekräfta en rad rykten om enheten, till exempel att den är helt vattentät och att det finns en version med 256 GB lagringsutrymme tillgängligt.

Utgivningsdatum

Pete Lau, grundare och VD för OnePlus har tidigare sagt att smarttelefonen kommer att avslöjas sent i kvartal två (1 april - 30 juni), men har nu avslöjat det specifika datumet.

Mr Lau twittrade: Din OnePlus6 kommer snart! Hoppas vi ses på vårt lanseringsevenemang i London (16 maj), Mumbai (17 maj) eller Peking (17 maj)!

Lanseringshändelsen i London kommer att hållas klockan 17:00 BST på Copper Box Arena i Olympic Park i Stratford.

Tidig fågel biljetter finns nu tillgängliga för lanseringen för £ 16 - även om det är oklart hur många biljetter som är kvar.

Om du inte kan få biljetter men ändå vill engagera dig, finns det goda nyheter - OnePlus kommer att livestreama evenemanget på sin webbplats.

Peking -evenemanget börjar klockan 10:00 den 17 maj, medan Mumbai -evenemanget börjar klockan 15:00 den 17 maj.

OnePlus 5T kostar mellan 449 £ och 499 £

Pris

En ny rapport kan skicka en rysning över gadgetfansens ryggar när det visar sig att den nya telefonen kan ha en mycket dyrare prislapp.

OnePlus har alltid prissatt sina telefoner aggressivt, men enligt ett läckt informationsblad som publicerades online i Kina och hämtades av teknikindustrins press kan OnePlus 6 komma med ett pris på 749 dollar.

Och det är inte så svårt att se det kopieras över Atlanten i Storbritannien med telefonen till 749 pund.

Anledningen till prisstötet antas bero på komponenterna i telefonen - inklusive svindlande 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme.

Det är fortfarande mycket billigare än Apples iPhone X 999 £, som lanserades i slutet av förra året.

Men många fans kanske inte tycker att den här telefonen är så prisvärd som förra årets OnePlus 5T - som är tillgänglig för £ 449 för alternativet 6 GB/64 GB .

Nyckelfunktioner

OnePlus har släppt flera teaser -trailers för sin OnePlus 6 -smartphone på Twitter.

En tweet sa: 6et ready! och visade en virvlande animation med texten 'The speed you need', som slutar med en blixt på 6.

Teasern backar upp rykten om att OnePlus 6 kommer att drivas av Qualcomms Snapdragon 845 -chip, upp till 8 GB RAM -minne och Android 8.1 Oreo -uppdateringen.

Lau har bekräftat rykten om att OnePlus 6 kommer att köras på Qualcomms nyligen meddelade Snapdragon 845 -processor.

Tala till CNET , sa han: Naturligtvis finns det inget annat val.

En annan tweet visade den kommande telefonen placerad under OnePlus 5T - den tidigare modellen som lanserades förra året.

OnePlus twittrade bilden, tillsammans med bildtexten: Mer nedsänkning i en förfinad formfaktor. Är du redo för #OnePlus6?

OnePlus 6 (Bild: Twitter/OnePlus)

madeleine mccann åldersprogression

Även om du inte kan se mycket av smarttelefonen i bilden, avslöjar det att OnePlus 6 kommer att ha samma höjd som OnePlus 5T - 6,15 tum lång, men smalare.

Larmreglaget saknar också märkbart OnePlus 6, och istället har ett SIM-fack lagts till på telefonens vänstra sida.

Det är oklart om strömbrytaren har flyttats, eller diktat helt.

Bilden avslöjar också att baksidan av telefonen kommer att ha ett synligt metallchassi och inte kommer att ha böjda kanter, som sett på OnePlus 5T.

Och medan OnePlus 5T såg fingeravtryckssensorn flyttad till enhetens baksida, föreslår en rapport från GizmoChina att sensorn i OnePlus 6 kan flyttas tillbaka till enhetens framsida, men under skärmen.

Priset för OnePlus 6 är fortfarande oklart, men det kommer sannolikt att vara något dyrare än OnePlus 5T (Bild: OnePlus)

fanny chmelar jakten

Rapporten tillägger att detta innebär att sensorn ”enkelt kan installeras på framsidan utan att behöva offra helskärmsdesignen.”

En bild som sprids på Twitter av användaren Techno Ruhez avser att ge oss vår första faktiska titt på en färdig OnePlus 6 -telefon.

Den visar ett antal olika designpunkter, inklusive den ryktade helskärmsdisplayen med ett 'hack' som liknar iPhone X.

Det visar också ett reflekterande glas på baksidan och en vertikalt inriktad kamera med det som ser ut som en fingeravtrycksskanner under den.

Techslize har också lagt ut en bild av vad det hävdar är det fullständiga specifikationsbladet för OnePlus 6 och avslöjar flera viktiga specifikationer, inklusive kamera, dimensioner och batteri.

När det gäller kamera tyder läckan på att OnePlus kommer att hålla sig till den dubbla 16MP och 20MP bakre kameran, men uppgradera den framåtvända kameran till en 20MP enhet med en f/2.0 bländare.

Techslize lade upp bilden på sin webbplats och avslöjade flera viktiga specifikationer, inklusive kamera, dimensioner och batteri (Bild: Techslize)

Medan batteriet i OnePlus 5 var 3 300 mAh, indikerar läckan att OnePlus 6 kan bli ett bättre med ett 3 450 mAh batteri.

Läckan hävdar att AMOLED-skärmen kommer att ha en upplösning på 2280x1080 och vara 6,28 tum stor, medan själva enheten blir 7,5 mm tjock och väger 175 g.

En Snapdragon 845 CPU -processor har också gjort listan, tillsammans med 6 GB RAM och 128 GB intern lagring.

Evan Blass, en ansedd läckare, har också twittrat en bild av vad han påstår är baksidan av enheten.

OnePlus 6 (Bild: Evan Blass/Twitter)

Bilden visar baksidan av smarttelefonen, som verkar ha en borstad träinspirerad design.

Botten av ramen verkar ha en något förskjuten vinkel, som skiljer sig från de rundade kanterna på OnePlus 5T.

Tack och lov verkar OnePlus ha behållit hörlursuttaget, liksom en USB Type-C-port och en enda högtalare.

Var kommer den att finnas tillgänglig?

OnePlus söker en överenskommelse med stora amerikanska flygbolag för att distribuera OnePlus 6, enligt Lau.

Han sa: Om rätt tillfälle och rätt tidpunkt kommer kommer vi att experimentera mycket gärna.

NEWSAM Online har kontaktat OnePlus för kommentar.

Se till att du återkommer regelbundet eftersom vi kommer att hålla den här artikeln uppdaterad med alla de senaste nyheterna om OnePlus 6.

Se Även: