Ny flickvän till änkaren Simon Thomas smäller troll som sa att hon bara är med honom för pengar

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

(Bild: simonjthomassky / Instagram)



Simon Thomas & apos; ny flickvän har smällt ett troll som anklagade henne för att hon bara var med honom för sina pengar.



TV -presentatören, 46, förlorade sin fru Gemma när hon dog i november 2017 bara tre dagar efter att ha diagnostiserats med akut myeloid leukemi.



Förra helgen åkte han till ett spa i Dorset med sin nya flickvän Derrina Jeb, 28, och sonen Ethan, 10, som senare delade några bilder av deras mini-break på Instagram,.

Ett troll kommenterade bilderna på den plyscha omgivningen och sa: 'Hon mår bra av dig.'

Och Derrina, en kyrkans prästers dotter, sparkade snabbt tillbaka och skrev: 'Jag tjänar min egen lön och tar bort pojkarna också men tack för att du tog dig tid att skriva en härlig kommentar.



Simon Thomas och hans nya flickvän njöt av en spa -paus (Bild: simonjthomassky / Instagram)

cheryl cole bottentatuering

Simon och hans avlidna fru Gemma Thomas (Bild: Internet okänd)



'Njut av din lördag.'

Paret började dejta i slutet av förra året, enligt uppgift träffades genom hans kyrka.

Förra månaden gav Simon sitt svar till den lilla minoriteten av människor som har bedömt honom för att ha inlett ett förhållande med Derrina.

spegel trädgård erbjuder co uk

Trollet lämnade en otäck kommentar (Bild: simonjthomassky / Instagram)

Derrina sa att hon tjänar sin egen lön (Bild: simonjthomassky / Instagram)

Simon berömde sin 'otroliga' nya flickvän för att ha hjälpt honom att 'hitta liv' igen - men erkände att ingen någonsin skulle ersätta sonen Ethans mamma.

I ett tal med Lorraine Kelly sa han: 'Försök sätta det i sammanhang. De allra flesta människor har varit underbara och verkligen uppmuntrande. Jag tror att för vissa är det ett svårt koncept att komma runt. Hur kan du förlora din fru eller make och bli kär igen? '

'När den dagen hände det liv jag hade, som en familj, kan det låta brutalt, det tog slut. Den raden döden vi gör del finns där av en anledning. Jag vet att Gemma, för mig och Ethan, vill att vi ska hitta livet igen.

Han har uppfostrat sonen Ethan ensam

Läs mer

mcdonalds öppettider jul
Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

'Hon [Derrina] har varit en otrolig kvinna i att älska mig när jag var trasig och nu reser sig ur askan.

'Hon vet inget på denna planet kan vara Ethans mamma igen, men hon har varit en viktig figur i hans liv. Jag älskar henne i bitar. '

Simon erkände att det 'känns som igår' att Gemma dog men också känns för länge sedan på andra sätt.

Se Även: