MITT 10 ÅR HELVET MED FOTBOLLSUPERRAT

Världs Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Hustrun till den engelska fotbollsstjärnan Lee Hendrie har berättat om hennes skräck vid hans tjusiga ilska och hennes vånda när han fuskade med minst 50 kvinnor.



Vackra Becky Hendries äktenskap med #5 miljoner Aston Villa mittfältare föll sönder omedelbart efter deras bröllop i juni när hon fick veta att han hade flyttat in med en tonårsälskare.



Men hon hade redan lidit tio års plåga i händerna på den vilda mannen #20 000 i veckan.



Mamma-av-tre Becky, 26, sa: 'Han är en berusad kvinnomästare utan respekt för sin familj. Jag känner till minst 50 kvinnor som han varit otrogen med bakom min rygg. Fotboll, berömmelse och pengar har gjort honom till ett utomordentligt monster. '

Hon berättade hur Hendrie:

-BLÅ tusentals pund på veckolånga fågel- och spritböjare.



-ÖNEDRIGTAD henne med uppenbart fusk - till och med att ha en fling med en tv -personlighet under hans hjortvecka.

herr. bönor nalle

-FLEW in våldsamma raseri där han kastade lampor och planterade krukor runt huset.



-BETALADE ingenting mot underhållet av hans familj efter deras splittring.

-PROVADE att döda sig själv med en överdos när han insåg att han hade förstört deras förhållande.

Becky träffade Lee när de båda var 16 och han var praktikant #200 i veckan på Premiership-jättarna Villa. De har döttrar på fem och ett år och hon har en son på 10 år från ett tidigare förhållande.

vad betyder 141

Nu lurar Becky den dag hon träffade fotbolls -esset. Hon sa: 'Alla tycker att livet som en fotbollsspelares fru är en ren himmel. Men min blev till ett helvete.

'Jag bor i ett vackert hus med garderober fulla av designerkläder, de senaste moderna bekvämligheterna och en Ferrari i uppfarten. Men det betyder ingenting, absolut ingenting.

'Mina tjejer brukade gråta i sömn på natten eftersom pappa aldrig var hemma. Lee var alltid för upptagen med att gå på sin senaste bender eller besöka sin senaste erövring.

'Med alla hans cash and flash -bilar flockade kvinnor runt honom. Och inte bara modelltyperna. Alla former och storlekar ville ha lite Lee och han kunde inte säga nej. Han måste ha spenderat tusentals pund på sina tårtor.

Hon fortsatte: 'Jag hörde otaliga berättelser om hans fusk, men först vägrade jag alltid att tro dem.

Men berättelserna fortsatte att filtrera tillbaka till mig från pubarna och klubbarna i Birmingham.

'Jag vet från andra spelare & apos; fruar på Villa hur han är.

'Lee kan bara inte säga nej till sex, oavsett hur mycket han vet att det gör ont och förnedrar mig. Jag tror att han är sexmissbrukare. Jag har till och med fått några av hans erövringar att dyka upp i huset.

'Han har behandlat mig som smuts och har ingen respekt för andra än sig själv. Det har kostat honom hans familj men han ger inte en skit. '

robert spencer elliott spencer

Becky medger att hon var dum att gifta sig med Hendrie efter hennes tidigare erfarenheter eftersom det innebar att hennes värsta förnedring nu skymtade.

Hon påminde: 'För sin hjort åkte han till Marbella i en vecka i juni tillsammans med sina andra villaspelare Gareth Barry, J Lloyd Samuel och Peter Crouch.

'Tydligen var Lee förlamad hela tiden men lyckades fortfarande lura mig. Jag berättade att han träffade en tjej från TV, men han säger att det är allt nonsens.

Sedan kom bröllopet #60 000 - och mardrömmen över att upptäcka att Hendrie lurade på henne med Emma Cheal, 19. Becky sa: ”Natten innan vi gifte sig blev han full och fläckade ut att han hade andra tankar. Jag släppte det precis som nerver i sista minuten.

Men själva bröllopsdagen var den värsta dagen i mitt liv.

'Alla hans vänner visste om Emma förutom mig.

'Vi bokade ett vackert hotell. Bland de 120 gästerna fanns hans bästa kamrater Dion Dublin och Gareth Barry. Jag borde ha gråtit av glädje, men jag kände mig tom inuti eftersom jag visste att våra löften betydde ingenting.

”Vi älskade vår bröllopsnatt men det fanns ingen kärlek eller ömhet från Lee.

'Vi rodde och jag avbröt smekmånaden. Nästa vecka erkände han att han hade träffat Emma.

Becky utbröt sedan i ilska efter att ha upptäckt att Hendrie hade flyttat in hos sin unga älskarinna.

I en blind ilska repade hon orden 'p *** k' och 'w ***** r' på sin nya #60.000 Jeep-stil Porsche Cayenne med reglplattan X1 HEN.

Hon sa: 'Han sa att han skulle flytta in med vänner men jag hittade hans bil hos henne. Lee försökte till och med få mig i ett huvudlås utanför Emma.

dans på is gemma collins

'Jag har till och med hört på vinranken att hon är gravid men Lee säger ingenting till mig.' Hendries kvinnofyllning var inte den enda källan till elände för Becky. Den festälskande stjärnan, som spelade för Villa i deras 2-2-dragning mot Blackburn igår, är känd för sina upptåg utanför planen och mötte en gång säcken över sitt beteende.

Becky erinrade: 'När våra döttrar först föddes var Lee den uppmärksamma pappan. Men han blev snart uttråkad.

'Om han inte var ute och spelade golf efter träning hade han varit och spritade och festade. Problemet med Lee är att han inte bara kan ta ett par drinkar och komma hem. Jag har tappat räkningen av de gånger han försvunnit i hela veckor.

'När han kom hem full eller hängde över skulle jag vara för rädd för att konfrontera honom eftersom jag visste att han skulle starta framför mig och barnen.

'Ibland när jag frågade var han hade varit hade han flög in i ilska och krossat växtkrukor, lampor och porslin mot väggarna. Jag skulle krypa i skräck i hörnet.

Men han har aldrig träffat mig. Men han sköt ut mot bilarna och sparkade in dörrarna.

j. k. rowling barn

'En gång sparkade han in dörren till min Range Rover när en av våra döttrar satt i bilen. Det var skrämmande.

'Efter en böjar knuffades han av poliser för att han avslöjade sin penis på gatan. Vad är det för exempel för barn? '

Becky sa: 'Jag tror att stressen med att leva två liv kom till Lee, eftersom han tog en överdos av paracetamol. Han fördes till sjukhus för att få magen pumpad. Men hon fortsatte: 'Jag kan inte tro hur han har behandlat mig och våra små tjejer sedan vi splittrades. Han orkar inte ens skicka pengar till mig.

'Jag sitter i vårt fantastiska fem-sovrums fristående hus men har inte råd att lägga mat på bordet. Jag måste mata och klä tjejerna på barnbidrag.

'Jag var till och med tvungen att förfalska en check i Lee & #39; s namn för #5.000 för att betala hushållsräkningar. 'Det är som att Lee tror att vi inte existerar längre och han har raderat oss från sitt liv.'

Becky har fått höra av en advokat att hon inte kan skilja sig från Hendrie på ett år - men så småningom kan få en lösning på mer än 1 miljon. Hon tillade: ”Allt jag någonsin ville var att vi skulle vara en lycklig familj. Lee kan sitta med sin nya älskare, räkna sina pengar och njuta av sin exotiska semester och bilar.

”Men jag har det enda hans miljoner aldrig kan köpa - mina barns kärlek.

'När hans berömmelse och kontanter är borta, vad kommer han att ha kvar? Ingenting...'

När The People konfronterade Hendrie om anklagelserna sa han: 'Becky pratar s ** t. Hon har inte låtit mig se barnen, så vad ska jag göra?

'Jag har erbjudit att betala underhåll. Hon fortsätter som om hon är en ängel. Och Emma är inte gravid. Det är b ****** s. '

-Gick du till Lee eller en annan fotbollsstjärna? Ring oss på 0207510 3504.

Se Även: