MTV VMA: Miley Cyrus återskapar kontroversiell video när hon svänger på en gigantisk vrakboll

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Miley Cyrus gör aldrig besviken på MTV VMA, och i år var det inte annorlunda, trots social distans och virtuella firanden.



Queen of the VMA framförde inte bara sin nya singel Midnight Sky live för första gången, hon hyllade också 2013 -smashhiten som fick henne att bli ännu mer berömd: Wrecking Ball.



Efter att ha dykt upp på den nästan tomma röda mattan iklädd en svart svart axelklänning med gnistrande prickar, tog det inte lång tid innan den 27-åriga stjärnan gjorde det hon gör bäst och väckte uppståndelse.



När hon gick på scenen för hennes Midnight Sky -uppträdande, klädde Miley - som hade en platt blond peruk från 1970 -talet med en kraftig frans och en svart klänning med bälte med splittring upp till höften - ut sitt nya spår framför en stark vit bakgrund .

Miley Cyrus var en av få kändisar som dök upp på röda mattan när MTV VMA blev virtuellt för första gången någonsin (Bild: Vijat Mohindra/MTV VMA 2020 via)

Bakgrunden blev dramatiskt ljusröd när Miley sjöng: 'Jag är född för att springa, jag tillhör inte någon, åh nej/jag behöver inte bli älskad av dig.'



Ljusen vände sedan till en väl upplyst trappa med en gigantisk glitterboll som stod på en tråd överst.

Miley tog sig fram till bollen, spände av sig klänningen för att visa ännu mer hud, klättrade sedan till bollen och började vrida på den - exakt vad som hände i hennes 2013 Wrecking Ball -video, där hon red bollen utan att ha något annat än en par stövlar.



Miley kunde inte hjälpa sig själv (Bild: MTV/AFP via Getty Images)

Hon slickade sina röda läppar och spände ut sin nya låt (Bild: VIA REUTERS)

Förra veckan hyllade sångaren låten på sjuårsjubileet och delade ett kort utdrag av musikvideon som orsakade så mycket kontroverser 2013.

'7 år med Wrecking Ball. Mitt tidsbegrepp är helt snett. Känns som en livstid sedan ... men på något sätt bara igår, 'skrev hon bredvid.



'Tack för allt stöd du gav mig då och naturligtvis den kärlek du fortsätter att visa min konst idag. För evigt tacksam och inspirerad. '

Miley valde en genomskinlig klänning på den röda mattan (Bild: Vijat Mohindra/MTV VMA 2020 via)

Miley, som skilde sig från maken Liam Hemsworth i januari i år, vann två VMA: er under söndagskvällens ceremoni - bästa konstriktning och bästa redigering för Musiks dotter musikvideo.

I en nick till det konstigaste året i våra kollektiva liv presenterade utmärkelser för att chefer introducerade två nya kategorier för att hedra ny musik som gjordes under coronaviruspandemin - bästa musikvideon hemifrån och bästa karantänuppträdande.

Se Även: