Megan Barton Hanson öppnar för operationsklager efter att ha gått under kniven 19 år gammal

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Megan Barton Hanson tappar på sin plastikkirurgi som hon ångrar efter att ha gått under kniven 19 år gammal(Bild: Instagram)



Love Island: s Megan Barton Hanson har avslöjat att hon ångrar att hon fick plastikkirurgi så ung.



Dejtingshowens skönhet, 25, berättade för Kate Garraway och Ben Shepherd att hon trodde att plastikkirurgi skulle vara svaret på hennes osäkerhet i tonåren.



När hon avslöjade att hon hade en bröstförstoring och nosjobb i 19 -årsåldern, återspeglade Megan att operationerna långt ifrån ökade hennes självförtroende.

'Jag trodde att jag vid 19 års ålder fick större bröst och en mindre näsa att jag skulle vara en ny kvinna och vara supersäker, men det är verkligen toppen av isberget', sa hon.

Megan hade en uppriktig chatt på GMB (Bild: Ken McKay/ITV/REX)



Stjärnan uppmanade fansen att få terapi (Bild: Ken McKay/ITV/REX)

'Du kan dekorera det yttre skalet, men för att må bra på insidan måste du arbeta med det. För mig var det terapi och med åldern som du blir mer säker på hur du ser ut. '



TV -favoriten - som ska visas i nästa serie av Celebs Go Dating - blev viral medan hon var på Love Island förra året när bilder på henne före operationen dök upp.

Men trots att de enligt uppgift har betalat ut 25 000 pund på operationen, berättade Megan för tv -värdarna på dagtid att det fanns mer i livet än att ändra ditt utseende.

'Folk kommer att spendera massor på ett nytt par tränare, en designerväska eller få håret färdigt, de kommer att gå till gymmet och lägga massor av pengar på medlemskap men spendera de pengarna på terapi', uppmanade hon.

Megan Barton-Hanson hävdar att hon ångrar att hon opererades så ung

'Jag har CBT (kognitiv beteendeterapi) hela tiden'.

På frågan av Ben Shepherd om det hjälpte henne bekräftade Wes Nelson: s ex att det gjorde det.

Realitystjärnans kraftfulla budskap kommer bara månader efter att hon avslöjade att hon tidigare drabbats av självmordstankar under en upprörande och ärlig intervju.

Tala till Värme till stöd för Var är ditt huvud? kampanjen, sa hon att hon initialt kämpade för att öppna upp om sin psykiska hälsa.

Hon sa: 'Jag tyckte att det var så svårt att öppna mig för att jag bara tänkte:' Är jag galen? Är jag mental? ’... Jag hatar att säga det för jag tror att det är där all stigma kommer ifrån.

(Bild: ITV)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Hon tillade: 'Jag kände bara att jag ville ge upp, som om det inte fanns några positiva tider, det fanns inga sorgliga tider, jag kände bara ett helt moln över mig, precis som domningar och ingenting.

'Jag kommer ihåg att jag grät till min mamma och sa:' Jag är verkligen inte lycklig, jag vill inte vara här längre '.

Megan fortsatte med att säga att de som har en plattform måste tala om psykisk hälsa i ett försök att radera ämnets tabubelagda karaktär.

Se Även: