Möt prins Harrys kusin Louis Spencer - mannen som kommer att ärva Dianas barndomshem

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Prins Harrys kusin Louis Spencer kommer att ärva prinsessan Dianas barndomshem tack vare en kontroversiell tradition.



Louis, som är den spottande bilden av hans rödhåriga kusin, kommer att ärva den 13 500 hektar stora Althorp-egendomen i Northamptonshire trots att han har tre äldre systrar.



hur dog pat phelan

Som den äldsta sonen är 27-åringen, som har kallats prins Harry & apos; lite & apos ;, arvingen till Spencer-jarlen.



Viscount Althorp har beskrivits som & apos; super private & apos; liksom en & apos; anständig och snäll & apos; skådespelare av dem som känner honom som hans äldsta syster Lady Kitty Spencer, 30, diskuterade manlig primogenitet - traditionen som innebär att Louis kommer att ärva.

Prins Harrys kusiner Eliza Spencer, Louis Spencer och Kitty Spencer och deras mamma Victoria Aitken

Prins Harrys kusiner Eliza Spencer, Louis Spencer och Kitty Spencer och deras mamma Victoria Aitken (Bild: AFP via Getty Images)

Kitty, som träffade rubrikerna med sina syskon vid Meghan och Harrys kungliga bröllop, sa: 'Primogeniture kan vara ett knepigt ämne, för när tiderna förändras är attityderna också.



'Vi har vuxit upp med att förstå att det är Louis att ärva, och Louis kommer att göra ett otroligt jobb.'

Helt enkelt för att han är man kommer Louis att ärva den aristokratiska egendomen. Klass 1 listade ståtliga hemmet Althorp House och earldom och det trodde att han redan har börjat göra sig redo att ta över och har varit hos ett antal förvaltare & apos; möten.



Prinsessan Dianas bror, den nuvarande Earl Spencer, sa att han var nöjd med traditionen 2015.

prinsessan Diana

Prinsessan Diana i Argentina (Bild: Tim Graham Photo Library via Getty Images)

Han sa: Jag skulle vara helt avslappnad över att Kitty ärvde det, men ... om jag valde Kitty skulle det vara emot all tradition som följer med Althorp.

Prinsessan Diana växte upp på Sandringham och Althorp House och gården var hennes hem innan hon gifte sig med prins Charles 1981.

Althorp är 100 000 kvadratmeter stort och har 90 rum och ett porträttgalleri. Familjen äger också bostäder i London, Northamptonshire, Norfolk och Warwickshire.

Efter prinsessan Dianas död 1997 begravdes hon på en liten ö på gården mitt i den prydliga Round Oval -sjön.

Missa aldrig ett kungligt ögonblick

Hertig och hertiginna av Cambridge årsdag bilder

Håll dig uppdaterad med alla de senaste nyheterna från drottningen, Charles, William, Kate, Harry, Meghan, George, Charlotte, Louis, Archie och resten av familjen.

Vi skickar de bästa kungliga nyheterna direkt till din inkorg så att du aldrig behöver missa någonting. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.

Louis född 1994, växte upp i Kapstaden med sina systrar och är den yngsta av Earl Spencers fyra barn med sin första fru Victoria, och hans föräldrar skilde sig 1997.

Han flyttade senare till Storbritannien och studerade vid University of Edinburgh.

Enligt telegrafen vänner till Louis har beskrivit honom som en tyst man och en begåvad skådespelare.

En rapporterades ha sagt: Han är superprivat och fortsätter tyst med sin grej. Han är en mycket begåvad skådespelare och jag tror att det kommer att bli en strålande. Du skulle gilla honom. Han är väldigt lågmäld och äkta, anständig och snäll-och lång.

mary och giles gogglebox

Jonathan Shalit, ordförande för InterTalent -byrån, sa också om den spirande skådespelaren: När det gäller att bedöma hans potential finns det hur han ser ut och hans efternamn ... Amerikanerna kommer att älska honom, särskilt. Han kommer att få några bra roller bara av sitt namn. Och han är snygg.

Se Även: