Gift vid första ögonkastet Storbritannien öppet för ansökningar från heta singlar - hur man ansöker

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Gifta vid första ögonkastet Letar efter nya tävlande - Så här ansöker du(Bild: Nio nätverk)



Kanal 4: s hit -reality -dejtingshow Gift vid första ögonkastet letar efter nya tävlande som är spel för att få hitched till en främling.



TV -programmet som underhöll nationen under lockdown är baserat på att följa nyligen matchade parresor i äktenskapet och allt drama som följer med det.



Par placeras i parningar av expertmatchare, som lovar att de är den perfekta matchningen.

Men den stora fångsten är att singlarna först träffar sin make vid altaret.

Ines Basic och Bronson Norrish

Ines och Bronson drabbades ryktbart om succéprogrammet (Bild: Nio nätverk)



Kameror kommer sedan att följa duon tillbaka till basen och få en närbild av deras förhållande i sina inledande skeden, där gnistor kan flyga av alla möjliga orsaker.

värsta ställena att bo i Storbritannien

I ett uttalande sa Channel 4: I denna unika relationsserie om gift liv kommer en panel med matchmaking -experter att finnas där för att hjälpa dig att hitta den.



Om du tror att du kan tänka dig att sadla med en främling och träffa din match på TV, skicka sedan dina kontaktuppgifter till CPL Productions.

För att ansöka, maila ditt namn, ålder och kontaktinformation till marriedatfirstsight@cplproductions.co.uk .

Enligt rapporter syftar den nya serien till att utmana ITV2: s Love Island då chefer planerar att lansera en mer & sexuell upp & apos; version.

Cyrell Jimenez och Nic Jovanovic

Trots att de båda ansträngde sig bestämde Cyrell och Nic att de inte skulle vara det (Bild: Nio nätverk)

Efter att ha sett den australiensiska serien blåsa upp förra året hoppas producenterna att omvandla den brittiska versionen och rikta den mot en yngre publik.

En källa berättade för The Sun: 'Gift vid första ögonkastet Storbritannien började som mycket mer ett rakt tv -experiment som tittade på relationer.

'De letar efter särskilt attraktiva och intressanta karaktärer för att säkerställa att den brittiska reinkarnationen är lika explosiv som den under.'

Martha Kalifatidis och Michael Brunelli

Martha och Michael går fortfarande bra efter showen (Bild: Nio nätverk)

I den senaste och femte serien av Gift vid första ögonkastet i Storbritannien litade fyra singlar på dating -experterna Paul C Brunson och Gen Gresset för att hitta dem sin perfekta partner.

Efter att ha fått tusentals bidrag kunde producenterna skära ner dem till bara fyra framgångsrika sökande.

Grundskoleläraren Michelle, IT -försäljningschefen Owen, affärsmannen David och evenemangschefen Shareen var de lyckliga som fick matcha upp av experterna.

Serien avslutades fyra månader efter, då man och fru stod inför ett beslut om att göra eller bryta när de handlade om att leva 250 mil från varandra, medan David och Shareen kämpade för att hitta gemensam grund.

heidi klum och säl

Se Även: