Gift brittisk stjärna som ska maskeras i USA efter att ha anställt Wayne Rooney -hooker - men brittiska medier är fortfarande knäckta

Försök

Ditt Horoskop För Imorgon

Helen Wood

Tidigare prostituerade Helen Wood säger att hon hade ett samband med stjärnan(Bild: Rex)



En gift världsberömd brittisk skådespelare kommer att maskeras i USA för att anställa Wayne Rooneys tidigare hooker Helen Wood.



Stjärnan kommer att få sitt namn i Amerika - även om brittiska medier har förhindrats från att göra det efter att han fick ett föreläggande från High Court 2011.



Wood, som senare framträdde Celebrity Big Brother, tros ha beskrivit hennes samband i en intervju i USA som kommer att dyka upp idag.

27-åringen, från Bolton, Greater Manchester, sa trots att han verkade vara en familjeman han sov med henne medan hon arbetade som eskort.

greggs grisar i filtar

Stjärnan beviljades en munkavle på avslöjandena i april 2011, och den förlängdes senare i juli 2011.



Big Brother -stjärnan Helen kallades inledningsvis som BDZ i målet, innan en högsta domstol upphävde ett förbud mot att avslöja hennes identitet.

Justitieminister King beslutade dock att inget skulle publiceras som skulle identifiera skådespelaren.



King sa då att han inte skulle förbjuda publicering av det faktum att Wood hade ett sexuellt förhållande med en ledande skådespelare och/eller en världsberömd kändis, som är gift och är pappa.

Men mannen hävdade framgångsrikt att det skulle vara en kränkning av hans integritet om hans tid med Wood skulle komma fram. Han identifierades endast av initialerna NEJ.

Medgivande av föreläggandet drog King slutsatsen att skådespelaren 'sannolikt skulle fastställa att han har en rimlig förväntan att det han gör i sitt privata liv genom sexuella möten, om än med en prostituerad, bör hållas privat'.

Wayne Rooney från Manchester United U21 -tal i aktion

Wood hade som bekant en trekant med Rooney och en annan tjej 2010 (Bild: Getty)

Wood hade som bekant en trekant med Rooney och en annan tjej 2010 inför Sydafrikas VM.

Medan hon visade sig på Big Brother 2014 sa hon om Rooney -buset: Jag ångrar det.

Fallet skulle vara andra gången under de senaste veckorna som en mystisk kändis heter i USA men ett föreläggande i England och Wales kvarstår.

Ett föreläggande för att förhindra namn på kändisar PJS och hans make YMA kvarstår i avvaktan på resultatet av Högsta domstolen.

Se Även: