Marco Pierre White Juniors bebis föds när han släpper de första bilderna på dottern

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Marco Pierre White Junior har släppt de första fotona någonsin av sin nyfödda dotter när hans flickvän födde via C-sektionen.



Deras första barn heter Arabella Rosa och hon föddes klockan 11:34 idag och väger 7,4 oz.



Glad pappa Marco, vars far är kändiskocken Marco Pierre White, lade upp flera foton och videor av honom som gosade sin underbara bebis, som hade en bedårande stickad vit hatt.



Marco, 24, uppträdde i Celebrity Big Brother 2016, och har sedan tagit rubriker med sitt drogtagande och vilda festbeteende, inklusive en kokaindriven natt med en prostituerad som han dokumenterade på Instagram.

Glad pappa Marco strålade av stolthet (Bild: Instagram)

Men det verkar som om dessa dagar ligger bakom honom när han blir en dedikerad pappa till Arabella, och hans spänning inför C-sektionen var påtaglig.



emily canham james bourne

I morse publicerade den kraftigt tatuerade hunken ett strålande foto med bildtexten: 'Det är den stora dagen inte länge tills jag träffar min lilla ängel'.

Han lade också upp ett foto kvällen innan där han kysste sin flickväns knöl och skrev 'inte länge kvar'.



Marco Pierre White Junior kysste sin nyfödda dotters huvud (Bild: Instagram)

Identiteten på hans flickvän är ännu inte känd, men Marco har sagt att hon inte är hans ex och var någon han hade träffat för ett år sedan.

Klädd i sjukhusskrubb planterade Marco en kyss på huvudet på hans nyfödda medan hon var insvept i en filt.

onsdagens nationella lotteriresultat

Han lade också upp en video med sin flickväns syster som han täckte med kyssar och glädde sig åt att berätta att hon var en moster.

Arabella Rosa Pierre White föddes i morse (Bild: Instagram)

Han berättade för fansen att förlossningen gick otroligt bra och att hans flickvän sov medan Arabella precis hade fått sitt första foder och sedan gosat till sin pappa.

Arabella äger redan en valp som hennes pappa köpte till henne innan hon föddes.

t5 bantningspiller biverkningar

Marco delade ett klipp av honom som gosade till en liten valp på Instagram och sa: 'Så jag köpte precis den här lilla valpen till min dotter.

Marco lade upp ett foto natten innan C-sektionen, glada över att träffa sin första dotter (Bild: Instagram)

'En liten chihuahua.

'Jag kommer att förstöra skiten från mina tjejer', lovade han.

Han verkar ha gjort ett försök att städa upp sin handling, bytte ut sin festlivsstil med livet på landet på sin pappas Wiltshire -gård förra året och har varit på rehab.

Han har redan köpt en valp till sin lilla dotter (Bild: Instagram)

Identiteten på Marco flickvän är inte allmänt känd (Bild: Instagram)

Läs mer

marybärsbakad skinka
Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Men i september förra året sågs han fnysa en vit substans på en parkbänk med sin dåvarande flickvän Francesca Suter i närheten.

Marco Senior, 56, stödde sin son under en kamp med dryck och droger som fick honom att blåsa 250 000 pund på en binge i Ibiza när han var bara 16.

Arabella är Marco Seniors första barnbarn.

Se Även: