Man Utd omklädningsrum vill bli av med Cristiano Ronaldo insisterar på Jamie Carragher

Överföringsnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jamie Carragher tror att Manchester United omklädningsrum och ny chef Erik ten Hag hoppas i hemlighet det Cristiano Ronaldo hittar ett sätt att få sin önskan att lämna .



De Liverpool legend varnade de röda djävlarna för Ronaldos negativa inverkan på Old Trafford långt före hans bombshell överföring begäran , och tror nu att hans avgång i sommar kan vara en välsignelse förklädnad. Carragher hävdade: ' Jag har alltid tyckt att han var en bisarr värvning. Jag har alltid känt att den här situationen skulle komma, även om Ronaldo gjorde det bra.'



'Han skrev på ett tvåårskontrakt plus ytterligare ett år, vilket jag inte kunde tro, och han kommer aldrig att spela andrafiol för någon men som spelare i ett visst skede av din karriär vet vi alla att du inte är samma spelare , och hans karriär har pågått längre eftersom han är ett så fantastiskt proffs.



Talar vidare överlappningen , i samarbete med Sky Bet , han lade till: 'Men det faktum att han nu är 37, 38 den här säsongen, han är inte samma spelare. Han är fortfarande en fantastisk målskytt men han är inte samma spelare.

'Ingen annan klubb i Europa för närvarande vill ha honom, jag kan ha fel. Men det ser inte ut som att United kan få ut honom, så för tillfället vill inte andra klubbar ha honom. Och jag tror att om du frågade Ten Hag , Jag tror inte att han vill ha honom. Och jag är inte helt säker på att omklädningsrummet i Manchester United skulle vilja ha Cristiano Ronaldo just nu.'

Gary Neville , som var Ronaldos kapten under hela den första perioden i Manchester, vill se situationen – som fortsätter att uppsluka Old Trafford och förstöra den nya säsongen – lösas snabbt. Den tidigare Red Devils-kaptenen anser också att United-hierarkin och Ten Hag inte borde stå i femtiden Ballon d'Or vinnarens sätt.



'Låt mig vara riktigt tydlig, Ronaldos prestationer i fotboll går utöver allt som någon någonsin kan önska sig och föreställa sig,' började Neville.

  Ronaldo vill fortfarande lämna Man Utd
Ronaldo vill fortfarande lämna Man Utd

Bli involverad! Skulle Man Utd vara bättre utan Ronaldo? Gå med i debatten i kommentarsfältet .



'Han kommer att hamna bland de bästa spelarna genom tiderna och kommer alltid att vara det, och det som händer i sommar i Manchester United kommer att glömmas bort om 20 år. Men det är obehagligt för mig att se, som en ex-Manchester United-kapten, en ex-Manchester United-seniorspelare, och tänker att just nu spelar stjärnspelaren i omklädningsrummet upp.

'Det hände ibland under de senaste åren där du hade [Paul] Pogba s agent – ​​inte nödvändigtvis Pogba hela tiden utan hans agent – ​​spelar alltid upp med klubben. Du kan inte ha din stjärnspelare i en klubb som driver butiken. Du kan inte ha det. Så när Sir Alex Ferguson , tidigare, flyttade spelare på det var för att den spelaren behövde flyttas vidare.

'Jag känner Manchester United-fans, men om Ronaldo vill lämna borde Manchester United - i mina tankar - underlätta det.'

För att få tillgång till exklusivt, osynligt innehåll från Overlap Fan Debate, besök Sky Bets Start of Säsongshubb .

Se Även: