M&S Paddington Bear kommer att bli måste ha present i jul efter att stor efterfrågan rensar hyllor

Marks & Spencer

Ditt Horoskop För Imorgon

M&S Paddington Bear kommer att bli en måste -gåva i jul efter att kunderna klagat över att den redan har slutsålt - och säljer online för dubbla värdet.



Varuhuset släppte gosleksaken efter populariteten för sin festliga annons - som innehåller Paddington Bear som omvandlar en inbrottstjuv till jul.

Men M&S verkar ha blivit fångade av en galet rusning på nallen efter att kunderna sa att varan hade försvunnit från hyllor och online - 45 dagar före jul.

Nu har eBay -säljare som är sugna på en snabb peng börjat piska björnen online till mer än dubbelt dess ursprungliga pris.

Björnen är prissatt till £ 12 i M&S onlinebutik där det vid tidpunkten för inlägget nu är möjligt att lägga till det i din väska, men nu säljs för upp till £ 29,99 på auktionssajten online.



Björnen i fråga (Bild: M&S)



Sam Jackson skrev på M&S Facebook -sida:

'Jag är mycket besviken på M&S. Jag har försökt köpa en Paddington björnbamse hela veckan.

'Jag har ringt till alla mina butiker plus tittat på nätet och kan fortfarande inte hitta någon. Jag fruktar vad min telefonräkning kommer att vara. Det är synd att så många har hamnat på eBay för dumma pengar!

'Var snäll att reda ut ditt lager, du måste ha visst att det skulle bli populärt!'

när fyller Messi år

Kan du spåra honom? (Bild: M&S)

Lynda Finch-Jones, som också publicerade på sidan, sa att hon hade besökt fyra butiker i Wales utan framgång och fick besked av en kassör i Swansea att 'vara snabbare utanför märket'.



Hon sa då att jag har fått mitt och öppnade ett vitt skåp bakom kassan och tog fram en björn och visade det för oss att det var hennes, att hon hade gömt det där inne och skulle betala för det i slutet av hennes skift !!! '

'Tyvärr har jag inte ens kunnat beställa en björn som ska levereras till vår lokala Llanelli -butik eftersom de är slut i lager ...'



Läs mer

Julklappsidéer för barn 2019
Amazons bästa leksakslista Argos toppleksaker för 2019 John Lewis julleksaker förutsägelser Smyths Toys bästa julleksaker

Som svar på hennes inlägg sa M&S att de var 'chockade' över kassörens beteende och bad om ursäkt.

'Inte bara är det helt olämpligt att ha kommenterat om att vara snabbare i framtiden, det faktum att hon sedan fick ut den som hon hade gömt undan (OCH ännu inte betalat för) är helt fel.

Läs mer

Jul 2020 presentguider
Presenter till honom Presenter till henne Presenter till barn Presenter under £ 50

'När det gäller att kunna få en Paddington åt dig, som du vet att de har varit mycket populära, så när som helst mer lager läggs till, är de i stort sett borta den följande timmen. Vi kommer att få in mer igen, men vi förväntar oss inte att detta kommer att vara innan nästa vecka. '

Se Även: