Love Islands Laura Crane bekräftar romantik med Made In Chelseas Tristan Phipps

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

När Love Island möter Made In Chelsea(Bild: Dave Benett/Getty Images)



Det finns kärlek i luften för en före detta öbo, som har hittat sin perfekta match i Chelsea.



Love Island -stjärnan Laura Crane har bekräftat att hennes och Made In Chelsea nya pojke Tristan Phipps officiellt är ett föremål & apos ;.



Efter att ha träffats på en välgörenhetsboxmatch i november debuterade paret tillsammans på Nordoff Robbins Legends of Rugby -middag på Grosvenor Hotel i London.

Laura Crane (R) och Tristan Phipps deltar i Legends Of Rugby Dinner 2019 till förmån för Nordoff Robbins (Bild: Dave Benett/Getty Images)

bästa rakkräm i Storbritannien

Devon -surfaren, som är 24, berättade Solen att de var 'väldigt glada' och lika viktigt att hennes föräldrar 'vet och godkänner'.



Tristan backade upp detta genom att också bekräfta att de hade träffat sedan november, och de är nu officiella efter att han inte kunde ta bort ögonen från Laura.

En åskådare sa till The Sun: Laura och Tristan kunde inte hålla händerna från varandra och verkade väldigt älskade på natten, det var riktigt sött.



Laura och Tristan är & mycket glada & apos; tillsammans (Bild: Dave Benett/Getty Images)

Laura hade lämnat Love Island på armen på Jack Fowler men trots att det inte fungerade sa hon att de 'slutade i goda termer' efter att ha delat en 'speciell upplevelse' på ITV2 -showen.

När paret först bröt upp sa Laura då: Tyvärr har Jack och jag båda bestämt oss för att gå skilda vägar på grund av så hektiska scheman just nu och att vi inte har tid att spendera tillsammans.

m&s påskägg 2019

Känner mig verkligen välsignad över att ha fått dela min Love Island -upplevelse med honom och att ha fått en vän för livet. Vi kommer att fortsätta stödja varandra på denna resa och jag kan inte vänta med att se vart det tar oss.

Laura Crane har bytt Love Island med Made In Chelsea med sin nya pojkvän (Bild: Dave Benett/Getty Images)

Det har tagit henne till Chelsea och en blommande romantik med Tristan, som tidigare har träffat Sophie Habboo, som också är med i E4 -realityprogrammet.

Det var dock inte rakt framåt, eftersom Tristan kom som en gjutmedlem såg honom hamna i en kärlekstriangel med Sam Thompson.

Låt oss hoppas att hans kontakt med Laura blir en mindre komplicerad affär.

Se Även: