Love Island's Chloe Burrows ex -påståenden visar 'berättade för henne att agera som en maneater'

Tv-Nyheter

Love Island-stjärnan Chloe Burrows ex-pojkvän har hävdat att serien 'manipulerar henne för att låtsas att hon är en manätare'.ITV2 -bombplanet daterade personliga tränaren Lewis Fowler i fem år, och till skillnad från den självsäkra kvinnan vi har sett i serien beskriver han henne som ”blyg och blyg”.


Han har nu uttalat sig för att hävda att showen förändrar hennes image och att hon beter sig annorlunda än sitt vanliga jag - och tror att hon har blivit instruerad att agera 'självsäker och pigg' för att få air -time.Chloe på skärmen är inte den jag har känt på fem år, Lewis berättade för The Sun.


Chloe Burrows har väckt uppståndelse i Love Island -villan

Chloe Burrows har väckt uppståndelse i Love Island -villan

Jag vet att Chloe har blivit tillsagd att spela rollen som en blond bomb som försöker locka pojkarna bort från de andra tjejerna.Jag tror att producenterna har sagt till henne att om hon agerar på ett visst sätt kommer hon att gå långt i serien.

Champions League streaker 2019

Chloe och Lewis dejtade i fem år, under vilken tid hon hävdade att hon kände en av producenterna på serien.


Det är denna interaktion som får Lewis att tro att Chloe har tränats för att bete sig på ett visst sätt.

Men en annan källa nära marknadsföringschefen för finansiella tjänster Chloe sa att det faktiskt inte är fallet.

Det är en besvikelse att höra Chloe bli misskarakteriserad på detta sätt, sa de.

Chloe är alltid sig själv och vi njuter av att titta på Chloe som vi känner och älskar på skärmen varje kväll.

Chloes ex-pojkvän har hävdat att serien 'manipulerar henne för att låtsas att hon är en manätare

Chloes ex-pojkvän har hävdat att serien 'manipulerar henne för att låtsas att hon är en manätare' (Bild: chloe__burrows/Instagram)

När man närmar sig det NEWSAM Online , sa en Love Island -talesman: Åsikterna som öborna har, beslut de fattar och de relationer som bildas ligger helt och hållet inom öborna själva.

andlig betydelse av 123

Chloe har gjort vågor i villan under den här säsongen, anlände sent som den första bomben och instruerade att para ihop med en annan av flickornas män.

Chloe anlände något sent till 2021 -serien som en bomb och fick stjäla någons man

Chloe anlände något sent till 2021 -serien som en bomb och fick stjäla någons man (Bild: ITV/REX/Shutterstock)

Men i en chockvridning lämnade flickan singel - Shannon Singh - omedelbart dumpad från ön, och i efterhand tvingades Chloes familj lägga upp ett uttalande där man bad tittarna att vara 'snälla' eftersom hennes konton bombades med dödshot .

Sedan dess har fansen vänt tillbaka på henne och berömt henne för att hon valt att rädda Hugo Hammond i den senaste återkopplingen - vilket lämnar Chuggs Wallis och Brad McClelland sårbara inför nästa dumpning.

Ansvarig för beslutet är nykomlingen Rachel Finni som har 24 timmar på sig att bestämma vilken man som ska para sig med.

Låt spelen börja…

Love Island sänds vardagar och söndagar från 21:00 på ITV2.