London Underground-skyltar förvandlades till PlayStation-ikoner inför lanseringen av PS5 i Storbritannien

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Efter månader av förväntan PlayStation 5 kommer äntligen att börja säljas i Storbritannien imorgon.



Konsolen började säljas i USA, Japan, Kanada, Mexiko, Australien, Nya Zeeland och Sydkorea förra veckan.



Emellertid tvingades brittiska spelare vänta en extra vecka, och konsolen blev tillgänglig först den 19 november.



Black Friday TV-erbjudanden 2018 Storbritannien

För att hedra lanseringen, den Londons tunnelbana skyltar på Oxford Circus station har förvandlats till PlayStation-ikoner.

De klassiska röda cirkulära logotyperna visar nu ett blått X, en grön triangel och en rosa fyrkant och en röd cirkel - precis som ikonerna på PS5-kontrollern!

De klassiska röda cirkulära logotyperna visar nu ett blått X, en grön triangel och en rosa fyrkant och en röd cirkel - precis som ikonerna på PS5-kontrollern! (Bild: @CianOMahony/Twitter)



PlayStation lade upp bilder på de nya skyltarna Twitter , skriver: 'Från en ikonisk form till fyra. Vi har gett Oxford Circus Tube-skyltarna en PS5-uppgradering.'

Många fans var snabba med att lägga märke till skyltarnas placering precis utanför rivalen Microsofts flaggskeppsbutik.



PlayStation 5 kommer att konkurrera direkt med Microsofts Xbox Series X, som började säljas förra veckan.

Skyltarna runt Oxford Circus är inte de enda som har ändrats - bilder upplagda av Cian O'Mahony och Enric Botella visar att skyltarna inuti stationen också har uppdaterats till PlayStations ikoner.

vem är ferne mccann

Om du hoppas få PlayStation 5 när den äntligen lanseras i Storbritannien imorgon, är det viktigt att notera att inga enheter kommer att finnas tillgängliga i butiken för köp den 19 november.

Sid Shuman, Senior Director, SIE Content Communications, sa: Inga enheter kommer att finnas tillgängliga i butik för köp på lanseringsdagen (12 november eller 19 november, beroende på din region) – snälla planera inte att campa eller ställa upp på din lokala återförsäljare på lanseringsdagen i hopp om att hitta en PS5-konsol att köpa.

Video laddasVideon är inte tillgängligKlicka för att spela Tryck för att spela Videon kommer snart att spelas upp automatiskt8AvbrytSpela nu
PlayStation 5

'Var säker, stanna hemma och gör din beställning online.

Spelare som har förbeställt för hämtning hos sin lokala återförsäljare bör fortfarande kunna göra det vid den angivna tidpunkten, enligt återförsäljarens säkerhetsprotokoll. Vänligen bekräfta uppgifterna med din lokala återförsäljare.

Ett särskilt tack till hela vår gemenskap för ert fortsatta stöd i år. Här är nästa generations spel!

vad betyder 130
Mest lästa
Missa inte

Se Även: