Little Mix -fans tror att Jesy Nelson -solomusik är nära förestående när de upptäcker Spotify -ledtrådar

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Upphetsade Jesy Nelson -fans tror att den före detta Little Mix -stjärnans debut solo singel kommer mycket snart när de delar länkar till en förmodad ny artistprofil på musikstreamingsajten Spotify.



Den 30-åriga sångaren tecknade ett soloskivkontrakt med Polydor Records i maj 2021 och har retat fans med utdrag av hennes kommande musik sedan dess.



På torsdagen tog förväntansfulla fans till Twitter för att förklara att den engångsmedlem Little Mix hade lagts till som artist på Spotify, vilket tog det som ett tecken på att ny musik kommer varje dag nu.



'Jesy Nelson har ett artist Spotify -konto! Hon retar en epok och via en fläkts dms har hon förklarat att hon skjuter något, skrev en upphetsad fan medan hon delade en länk till en ännu inte verifierad artistsida för sångaren.

Jesy Nelsons fans övertygade om att hon släppte kryptisk ledtråd om solomusik på ett ögonblick

Jesy har retat fans i månader om när hon släpper sin solomusik (Bild: jesynelson/Instagram)

En annan användare av sociala medier delade också en obekräftad påstådd skärmdump av Jesy som verkar bekräfta nyheterna via en konversation med ett fan på Instagram.



vilken kanal finns fotbollshjälp på

Delar en skärmdump av hennes påstådda chatt med sångerskan, fan -sajten Jessysbabe_ skrev 'HON KOMMER !!' under bilden av deras chatt med stjärna.

dr chris i morse

Fankontot har över 8000 följare, inklusive Jesy som regelbundet lämnar kommentarer på hyllningsposterna till henne.



Instagram

När Jesy förra året lämnade världens största tjejband Little Mix för att skydda sin psykiska hälsa, erkände hon att hon aldrig hade några avsikter att gå helt bort från musikvärlden.

Bara några veckor efter hennes splittring från tidigare bandkamraterna Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock och Jade Thirlwall i december 2020 var 30-åringen tillbaka i inspelningsstudion som förvirrade vissa fans vid den tiden.

Little Mix -fans tror att Jesy Nelson -solomusik är nära förestående när de upptäcker Spotify -ledtrådar

Jesy fick berömmelse med sina Little Mix -bandkamrater när de vann The X Factor 2011

X Factor -stjärnan berättade om reaktionen på hennes snabba återkomst till att göra musik i en uppriktig intervju med Cosmopolitan tidigare i år.

'Jag känner att det har varit några få personer som inte förstår varför jag lämnade Little Mix, men nu är i studion och gör musik', sa hon till tidningen under en uppriktig chatt.

Jag sa aldrig när jag uttryckte mitt uttalande om att jag skulle komma ur bandet för att aldrig vara i allmänhetens ögon eller uppträda igen eller göra musik. Jag kom ut ur bandet eftersom jag verkligen inte kunde hantera trycket att vara med i ett tjejband.

Jesy Nelson arbetar också för närvarande med lite solomaterial efter att ha lämnat bandet

Stjärnan öppnade upp om sitt beslut att lämna bandet tidigare i år (Bild: Jesy Nelson / Instagram)

Tidigare denna månad retade Jesy fans på Instagram med ytterligare en ledtråd om hennes efterlängtade debutsingel.

Den tidigare Little Mix -stjärnan, som spelades in i en studio, lade upp en kort video utan ljud och zoomade in i ett par hörlurar och olika andra inspelningsutrustningar.

Spännande lojala fans som väntar på hennes nästa drag, stjärnan bildade utdraget: 'Väntar ...' tillsammans med en emoji av en apa som täcker munnen.

obduktion av michael jackson

'Jag kan inte vänta på att ni ska höra vad jag har arbetat med och börja detta nya kapitel', sa Jesy till fansen redan i maj när hon först skrev sitt solo -skivkontrakt.

The NEWSAM har nått ut till representanter för Jesy Nelson och Spotify för kommentar.

Se Även: