Little Mix-fans reagerar när Leigh-Anne Pinnock hugger Jesy Nelson från Madame Tussauds

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Little Mix-fans har försvarat trion efter att Leigh-Anne Pinnock hackat Jesy Nelson ur Madame Tussauds-fotot.



meghan markle kvinnlig livvakt

De fyra figurerna presenterades på den berömda platsen i London idag med vaxverket som visar bandets berömda Bounce Back -video från 2019.



Jesy förevigades i vaxet tillsammans med sina tidigare bandkamrater trots att hon slutade med bandet förra året.



Men på Instagram klipptes hon ur fotot av gravida Leigh-Anne, vilket väckte uppståndelse bland fansen.

Tack och lov bestämde sig några av deras följare för att hålla sig till tjejerna och hoppade till deras försvar i kommentarerna.

En person skrev: 'Jesy lämnade gruppen, hon ville inte tala om sin vänskap med liten blandning i intervjuer och de är inte bästister. Låt Leigh-Anne vara ifred, hon och Perrie och Jade har inte gjort annat än att respektera Jesy! '



Jesy Nelson och hennes tidigare Little Mix -bandkamrater fick presentera sina Madame Tussauds vaxverk idag

Jesy Nelson och hennes tidigare Little Mix -bandkamrater fick presentera sina Madame Tussauds vaxverk idag (Bild: PA)

sam sodje rött kort

En andra hävdade: 'Respektera det faktum att jesy inte vill förknippas med att tjejerna och leigh anne respekterar det!'



'Allt detta för några vaxfigurer som jesy inte ens har erkänt ??? leigh-anne har inte gjort något fel! ' en tredje skällde ut.

Projektet startade i början av 2020 med att tjejerna deltog i sammanträden och gav hundratals mätningar för att se till att vaxverket är identiskt.

Det har avslöjats att Madama Tussauds -teamet också arbetade nära gruppens stylister - Zack Tate och Jamie McFarland - som donerade faktiska föremål som Little Mix hade burit till utställningen.

shaun murphy äktenskap split
Jesy Nelson var med på displayen - trots att han slutade i bandet i december 2020

Jesy Nelson var med på displayen - trots att han slutade i bandet i december 2020 (Bild: Jonathan Hordle/REX/Shutterstock)

Jesys inkludering i Madame Tussauds vaxarbete kommer mer än åtta månader efter att sångerskan meddelade att hon slutade med bandet efter att det 'ständiga trycket' av stjärnstatus blev för mycket.

denise welch viktminskning

I den nya utställningen sitter Perrie och Leigh-Anne framför sina bandkamrater i sin färgglada klädsel, medan Jesy och Jade står bakom dem. De är alla klädda i ikoniska outfits som innehåller verkliga bitar hämtade från Bounce Back -videon.

Med tanke på den nya displayen har Leigh-Anne erkänt att det var en & apos; dröm som gick i uppfyllelse & apos; att få en vaxfigur skapad av det ikoniska bandet.

Little Mix -fans var glada över att få en glimt av den nya displayen

Little Mix -fans var glada över att få en glimt av den nya displayen (Bild: PA)

Detta är en dröm som går i uppfyllelse. Siffrorna är fantastiska, och Madame Tussauds London -artisterna har fångat oss perfekt.

'Vi är så glada över att gå med i attraktionens musikzon och kan inte vänta med att ta ner vår familj och vänner för att se våra siffror själva', sa hon.

Se Även: