'Lion of London Bridge' som bekämpade terrorattacker som fångats med amfetamin

Uk News

Ditt Horoskop För Imorgon

Roy Larner vid Old Bailey för att vittna i London Bridge -undersökningen. Han har sedan dök upp i rätten för narkotikabrott



En Millwall -fan kallade & apos; Lion of London Bridge & apos; efter att han bekämpat islamiska terrorister har fått 21 dagars utegångsförbud för att ha besatt amfetamin.



Roy Larner, 50, knivhöggs upprepade gånger av Jihadis som dödade åtta och skadade 48 andra i London Bridge och Borough Market den 3 juni 2017.



Han vrålade berömd 'f ** k dig, jag är Millwall' när han kämpade med mördarna.

Men Larner fångades med två amfetaminpaket i golfboll när han sökte på Newington Butts i Elephant and Castle den 21 januari.

Roy Larner på sjukhus efter att ha överlevt London Bridge -terrorattacken. Han kämpade känt med de knivsvängande terroristerna



Han fick ett 21-dagars hemförbud mellan 20.00 och 06.00 som en del av en gemenskapsorder för innehav av drogerna.

Larner har lidit av PTSD och sömnlöshet sedan han knivhöggs i terrorattacken, Croydon Magistrates & apos; Domstolen hörde.



Distriktsdomaren Nigel McClean sa: 'Detta brott förvärrades av det faktum att det var en mer allvarlig mängd inblandad.

'Jag kommer att göra en fristående samhällsorder för ett 21-dagars utegångsförbud, du kommer att behöva vara hemma från 20.00 till 06.00 varje dag.'

Roy Larner är i rubrikerna igen

Larner skonades i fängelse 2018 efter att en video dök upp när han spottade på en svart fotograf och skrek övergrepp i Elephant and Castle.

Millwall -fanen startade sedan i ett rasistiskt utbrott på hans lokala MP: s kontor i Brixton.

Han erkände senare rasistiskt grov misshandel och religiöst grov trakasserier.

Roy Larner talade med media från intensivvården 2017

Larner dömdes till åtta veckor, avstängd i 12 månader, för att ha spytt på fotografen och böter 50 pund för sitt övergrepp på MP: s kontor.

Han förbjöds också att besöka sitt MP: s kontor i två år.

Efter London Bridge-attacken flyttade Larner till en husvagnsplats utanför Canterbury men fångades sedan med 230 gram amfetamin vid ett annat tillfälle och gav en 12 månaders samhällsorder.

Larner greps sedan och häktades i mars förra året efter att han flyttat tillbaka till sin mors hem.

Larner, på Ledbury Street, Southwark, erkände innehav av ett läkemedel i klass B och dömdes till 21-dagars utegångsförbud.

Se Även: