Lindsay Lohan nakna Playboy -bilder avslöjade - och det är ALLT på show ...

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Lindsay Lohan med det läckta Playboy -omslaget

Lindsay Lohan med det läckta Playboy -omslaget



Lindsay Lohan kommer inte att bli lycklig. Efter förra veckans läckage av hennes Playboy -omslag har de inre nakna bilderna från tidningen nu också dykt upp.



dani dyer love island

I dem fick Lindsay röda läppar, röda naglar och blonda lockar vi såg på omslaget, som visade henne gömd bakom en kaninstol av Playboy. Men hon har också mycket mer att visa.



Lagligt får bilderna inte avslöjas förrän tidningen säljs. Men vi har sett dem och kan berätta att Lindsay poserar naken förutom en svart stal runt hennes axlar och draperad över några röda lakan. I ett separat skott bär hon ingenting förutom några nakna (hur passande) skor.

Sidan där bilden dök upp har nu haft 25 000 besök på EN TIMMA. Det är många nakna sökningar.

Den svarta stolen lossnar för de senare skotten, och Lindsay blir helt naken. Hon håller sina (ganska stora) bröst och blinkar i rumpan och ser väldigt bekväm ut framför kameran.



Lindsay sköt den Marilyn Monroe-inspirerade Playboy-funktionen förra månaden, men hennes bilder måste göras om som härskare över alla saker Playboy, Hugh Hefner var inte angelägen om dem.

Lindsays mamma Dina försvarade sin dotters beslut att skjuta för tidningen och sa att det skulle vara smakfullt & apos; Gjort. 'Hon har arbetat framför kameran med Ford Models sedan hon var en liten tjej så hon vet lite hur hon ska jobba med det', sa Dina.



Det rapporterades att Lindsays publicist också kommenterade och sa: 'Bilden är helt fantastisk och mycket smakfull och kommer att åtföljas av en intervju som låter läsarna se en annan sida av Lindsay.'

Du kan säga det igen. Vi såg precis Allt sidor av Lindsay. VÅRA ÖGON.

elvis presley - droger

Se Även: