Liam Payne lämnade sin fästmö Maya Henry för att 'spendera mer tid med sonen Bear'

Kändisnyheter

Liam Payne och före detta Maya Henry. Liams fötter

Vänner nära stjärnan har avslöjat att Liam vill spendera mer tid med sin son Bear snarare än att söka efter kärlek igen efter hans förlovnings split.Liam Payne kan vara tillbaka på marknaden efter slutet av sitt engagemang men källor nära stjärnan har avslöjat att han vill spendera mer tid med sin son istället för att söka efter kärlek igen.


gamla premieobligationer avlidit

Den tidigare One Direction -sångaren bekräftade att han skilde sig från fästmön Maya Henry medan han stod på Steven Bartletts Dagbok för en VD podcast på måndag.

Paret hade varit förlovade i mindre än ett år efter att 27-åringen ställde frågan under lockdown med en ring på 3 miljoner pund i augusti 2020.

En insider nära stjärnan säger att pappan till en planerar att använda sin tid som ensamstående för att se mer av sitt fyraåriga barn Bear, som han delar med före detta Cheryl.

Liam bekräftade att han har separerat från sin fästmö Maya Henry efter ett tio månaders förlovning

Många fans blev chockade när Liam bekräftade att han skilde sig från sin fästmö Maya Henry efter ett 10-månaders förlovning (Bild: Dave Benett/Getty Images för Bvl)

Talar med Solen , sa källan: 'Liam vill bara spendera mer tid med sin son Bear sedan splittringen. Det är hans pojke, han betyder världen för honom.

'Han ägnar sig åt att vara pappa och ta mer tid med sin lille man nu när han blir äldre.'

Källan tillade: 'Liam tar hand om sig själv bättre nu, tränar mer och en ren livsstil också.'

Den Wolverhampton-födda stjärnan har tidigare talat om hur hans förhållande till sitt barn har förändrats sedan coronaviruspandemin började.

Sångaren talade till Capital FM i april 2020 och sa: 'Framförallt genom denna lockdown har det varit svårt att se Bear vid vissa punkter, men jag har faktiskt kontaktat min son lite mer, vilket är fantastiskt.'

Liam började dejta Bear & apos; s mamma Cheryl, som han först träffade som tonåring på The X Factor, redan 2016. Paret välkomnade sin son Bear Gray Payne till världen den 22 mars 2017 men delades året efter.

Liam Payne håller sin son Bear som bebis.

Både Cheryl och Liam har varit försiktiga med hur mycket av Bear's identitet de delar med världen. (Bild: Daily Record)

I ett tal med podcastvärden Steven Bartlett förklarade sångaren Strip That Down varför han och hans tidigare flickvän har valt att inte dela bilder på sitt barn på sociala medier.

Han sa: Självklart skyddar vi hans identitet först och det är inte pretentiöst eller något annat än det faktum att jag vill ge honom en chans att bli björn först innan han måste vara hans mamma och pappas son.

Det jag älskar när jag ser min son är att han kan vara vad han vill i det ögonblicket.

(Bild: Getty Images)

Stjärnan har tidigare berömt sitt barns mamma och sagt: Cheryl är bokstavligen den bästa personen att vara medförälder med. Ingen stress involverad.

Pratar med Glamour tidningen om att uppfostra ett barn med ett ex, sa han: Det är väldigt, väldigt avslappnat och vi lägger mycket tid på FaceTime. Det har varit riktigt härligt, och jag är närmare dem än jag någonsin varit förut, faktiskt, vilket är riktigt, riktigt nice.

Men sänggåendet FaceTime kan gå riktigt bra ibland. Eller så köpte jag honom några leksaker igår som jag visade dem på FaceTime och det var som att jag var tvungen att resa över och lämna leksakerna över staketet!

brad kändisar går dejting

The NEWSAM har kontaktat Liams representanter för kommentar.