Khloe Kardashians EPISKA viktminskningsresa efter att ha blivit fettskamad av sin egen mamma

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Hon har varit i rampljuset i 12 år och under den tiden har Khloe Kardashian genomgått en av de största kroppsförändringarna i biz.



Från att ha blivit grymt dubbad den & apos; feta systern & apos; och när hon blev skällt av mamma Kris Jenner för att 'skada märket', för att göra sin egen show om hennes heta kropp, har det varit en berg- och dalbana för den naturligt kurviga stjärnan.



Men när familjen först fick berömmelse 2007, var Khloes helt friska vikt med rätta inte ens på hennes radar.



Tom Daley läckte bilder

Pratar om att bli kallad & apos; feta syster & apos; jämfört med sina små syskon, Kourtney och Kim, sa hon: 'Det är så roligt eftersom jag inte trodde att jag var den systern.

'Jag trodde inte att jag var den tjocka systern förrän folk skulle kalla mig det. Och jag var som, ”Är jag? & Apos; Som om jag inte riktigt tänkte på mig själv som fet. '

Tyvärr för Khloe, hennes & apos; momager & apos; Kris var alltför angelägen om att slå hem budskapet, och i ett avsnitt 2001 berättade hon: 'Du bryr dig inte och det är väldigt, mycket upprörande för mig eftersom jag har jobbat så hårt på att skapa det jag tycker är bra handla för er tjejer och ni drar inte i slutet av vikten. '



Khloe Kardashian

Khloe på bilden 2008 (Bild: Rex)

Kim Kardashian, Kourtney Kardashian och Khloe Kardashian trotsar regnet medan de är ute och ska marknadsföra sin show i NYC.

Hon kallades för & apos; feta syster & apos; jämfört med Kim och Kourtney



Det behöver inte sägas att den brinnande Khloe slog rakt tillbaka och kallade sin mamma för en 'ond galning'.

'För att berätta för mig att jag förstör ett helt märke på grund av min viktökning får mig att känna mig som s ** t. Komma över dig själv. Du är en så jävla kung som rasar galning och du är så ond, 'skrek hon.

'Jag är för f-kung fett, för f-kung fett. Vill du att jag ska bli gravid? Vill du att jag ska gå ner i vikt?

'Du säger till mig att du vill att jag ska skaffa ett barn varannan sekund, men jag kan inte äta någon galen diet. Jag får bara inte ut vad du vill ha av mig! '

Khloe Kardashian

Khloe vägrade böja sig för press från sin mamma

Khloe Kardashian

Hon var glad och frisk (Bild: Getty)

Khloe fastnade för sina vapen och vägrade följa. Det var tills hennes äktenskap med Lamar Odom kollapsade 2013 bland hans spirande drogberoende och påstådda otrohet.

I ett försök att skapa viss kontroll över sitt eget liv började hon slå till gymmet och tappade snabbt en svindlande två och en halv sten.

Jag har jobbat mycket med min kropp så jag tror att nu kan jag sexa upp det lite! ' sa hon till Cosmopolitan UK. Mitt uppdrag 2014 är att bära en crop top med jeans. Jag har aldrig gjort det så det måste hända en dag.

Det var ute med skräpmaten och in med juicer, hälsokost, personliga träningspass och allt annat däremellan.

Hennes breakover var så dramatisk att hon snabbt landade sin egen show, Revenge Body, och erkände att hon kämpade med att titta på bilder av hennes & apos; ohälsosamma & apos; gammalt jag.

Khloe Kardashian och maken Lamar Odom

Khloe och Lamar splittrades 2013 (Bild: Rex)

'Ibland är det svårt för mig att lägga upp dessa transformationsinlägg bara för att jag inte kan tänka mig att mitt liv är så ohälsosamt igen', skrev hon till en före och efter skott.

'Aldrig skulle jag någonsin betrakta mig själv som fet, men jag skulle betrakta mig som ohälsosam psykiskt/fysiskt och inte veta mitt sanna värde. Sinn, kropp och själ. För mig började min transformationsresa inifrån. Jag behövde läka mig själv inifrån och ut. När jag började sätta mig själv först började allt falla på plats. '

2015 stängde Khloe dörren till hennes äktenskap med Lamar för gott efter att han drabbats av en nästan dödlig överdos på en bordell i Nevada.

simon cowell baby foto

Även om hon var en av de första på platsen och skötte honom genom varje steg i hans återhämtning, erkände hon att hon var tvungen att gå igenom med skilsmässan för sin egen förnuft.

'Hur jag levde är inte ett sätt att leva!' berättade hon för sin familj i ett avsnitt av Keeping Up With the Kardashians 2017.

'Jag gömde mig varje gång det hände något. Jag skulle behöva ljuga, eller dölja, eller dölja, och jag är så över det.

Khloes vikt började sjunka 2013

Hon vände sig till gymmet för att hantera hennes sorg (Bild: AKM-GSI)

'Förra året på min födelsedag ljög jag för alla eftersom jag var tvungen att ljuga och säga att jag var med min man när min man faktiskt saknades med en annan tjej ... jag var ensam och ljög för alla.'

Med ett kapitel avslutat var det dags för en ny början med Khloe som gick ut offentligt med den nya mannen Tristan Thompson i september 2016 - och 12 månader senare gick hennes ultimata dröm i uppfyllelse. Hon blev gravid.

Och än en gång hade Kris något att säga om sin vikt - och den här gången var det att hon inte åt tillräckligt.

Men Khloe var avsedd att hålla ner sin vikt för att undvika att behöva ha en c-sektion.

'Om jag vill ha en munk eller kakor kommer jag att äta dem, jag berövar mig inte', sa hon. 'Allt jag gör instrueras av min läkare. Jag skulle gärna undvika en C-sektion om möjligt, men om min baby visar sig vara riktigt stor måste jag skaffa en C-sektion.

kontanter tillbaka för kvitton

Ser bra ut! (Bild: Getty Images)

Khloe Kardashian

Midjetränaren blev hennes bästa vän (Bild: Instagram/khloekardashian)

True kom glad och frisk den 12 april, och efter att ha tagit några veckors ledighet för att återhämta sig, slösade Khlo ingen tid på att komma tillbaka till gymmet.

Och i juli 2018 hade hon tappat tre stenar.

'Jag ville bara komma tillbaka till min vanliga rutin från innan jag blev gravid, som tränade fem till sex gånger i veckan', sa hon.

vad betyder 310

'True blev tre månader gammal den 12 juli. Jag gav ärligt talat inte mig själv ett nummer som jag ville förlora vid den här tiden, särskilt eftersom jag inte kunde träna de första sex veckorna. Men sedan dess har jag tappat 33 kilo.

Khloe är engagerad i sin kondition (Bild: KHLOEWITHAK)

Hon såg sin vikt när hon var gravid (Bild: Instagram)

Men med ett mål på fyra och en halv sten ventilerade hon sina frustrationer när hon kämpade för att fortsätta förlora.

'Jag har kämpat med min vikt hela mitt liv', erkände hon i sin KhloeWithAK officiella app. 'Jag är jujojungans drottning.'

'True' är nästan 5 månader gammal nu och jag är verkligen nära mitt mål, men jag är platå. Nu är det såååå svårt !!! '

Instagram

'Jag blir riktigt avskräckt, men samtidigt försöker jag påminna mig själv om hur lång tid det tog första gången att gå ner i vikt.'

Dessa dagar är hon lika hängiven som någonsin att hålla sig i form och frisk för sin dotter, med fokus på näring.

Och om hon behöver en snabb lösning går hon mjölkfritt.

'Jag tror att om du har ett sug, beröva dig inte', säger hon. 'Lagom är bäst.'

Läs mer

Mer om Khloe Kardashian ...
Khloe kommer fram efter senaste rykten Khloe svarar på Jordyn Woods rykten Tristan förnekar att han lurat Khloe & apos; delar & apos; med Tristan

Se Även: