Kate Middleton och Williams påkostade 3 300 £ 'hemliga meny' äter de alltid på Heathrow

Royals

Ditt Horoskop För Imorgon

Prins William och Kate njut av menyer med Michelinstjärnor och obegränsat med champagne på Heathrow flygplats .



Cambridges betjänas av en personlig butler under den två timmar långa servicen, som kostar £3 300, på den dolda Terminal 5-platsen.



Instagram foton fångar de påkostade måltiderna designade av Michelin-kocken Jason Atherton, inklusive 'lätta och säsongsbetonade' brittiska råvaror.



Huvudrätter består av BBQ pulled chicken med rotselleri slaw, kryddad havsruda eller ångad havsabborre, rapporterar Hallå! tidskrift.

Gästerna kan också välja bland en rad sötsaker, som bakverk som är drypta i honung och chokladfondue med färsk frukt och marshmallows.

 Prins William, Kate och deras barn i London's Palladium Theatre in London in 2020
Prins William, Kate och deras barn på Londons Palladium Theatre i London 2020 ( Bild: POOL/AFP via Getty Images)

Chefen för Heathrow VIP, Priya Malhotra, berättade tidigare Business Insider : 'Du kan beställa från menyn så mycket du vill.



arsenal vs liverpool kanal

'Du kan till och med beställa hela menyn och dricka mig ur Dom (Perignon Champagne) - snälla gör det, men jag kanske är grinig.'

William och Kate har tidigare setts dra upp utanför flygplatsens lyxiga Windsor Suite med prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis.



 Tvåtimmarsservicen kostar £3 300 på den dolda Terminal 5-platsen
Tvåtimmarsservicen kostar £3 300 på den dolda Terminal 5-platsen

Enligt OK!, ingen lyxvara lämnas utanför sviten eftersom besökarna får VIP-behandling och det finns nästan 100 anställda, som tar hand om alla från statschefer till A-listade kändisar.

En dörrvakt med hög hatt och svansar kommer att välkomna dig vid ankomsten och skicka ditt bagage för att avskärmas och stuvas säkert på planet.

Förmånerna inkluderar en lyxig lounge som har ett porträtt av drottningen och konstverk kurerade av Tanya Baxter Contemporary.

Martin Lewis Council skattereduktion

Det finns också en squishy soffa, lyxiga fåtöljer, ett formellt matbord, stor tv och din egen toalett.

 Cambridges serveras av en personlig butler under gudstjänsten på Heathrow
Cambridges serveras av en personlig butler under gudstjänsten på Heathrow ( Bild: Getty)

Personliga shoppare finns också till hands för passagerare som vill fylla på med taxfree och det finns en privat säkerhetsbana, som enligt uppgift 'tar 30 sekunder att ta sig igenom'.

Immigration och tull sorteras i loungen och du får en egen säkerhetsbana som 'tar cirka 30 sekunder' att ta sig igenom, enligt Malhotra.

När det är dags att gå ombord körs gästerna till planet av en privat BMW.

john lewis svart fredag ​​2019

Förutsatt att du är en första- eller affärsklassbiljettinnehavare kan du ta del av tjänsten för £2 750 (cirka £3 300 med moms) enkel resa.

Se Även: