Justin Bieber och Niall Horans ex Barbara Palvin såg att de blev flirtiga i Cannes

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Justin Bieber och Barbara Palvin

Paret festade på Roberto Cavallis båt



En så här trasslig väv som dessa kändistyper väver, va?



Den vackra modellen Barbara Palvin, som nyligen hade en flyktig romantik med One Direction's Niall Horan, har nu till synes flyttat (tillbaka) till en annan stor popstjärna - Justin Bieber.



20-åriga Barbara, klädd i en flytande golvskummande silverklänning och med en ny rödbrun do, sågs stryka Biebers ansikte och tittade intensivt i hans ögon när de chattade nära medan de festade på Roberto Cavallis yacht i Cannes.

Men det här är inte parets första flörtiga möte. Helt tillbaka 2012, när Justin uppträdde på Victoria's Secret Fashion Show i New York, sångaren stötte senare på Barbara bakscenen och de fick en snap tillsammans - och romans ryktkvarn gick naturligtvis i överdrift.

Barbara lade upp bilden på Twitter och skrev: 'Okej, för ni bad om det! med @Justin Bieber ! du var jättefin ikväll! '



Barbara Palvin på Roberto Cavallis båt

Barbara lämnar båten barfota (Bild: Splash)

På den tiden började Beliebers göra seriös forskning om Barbara och spårade på något sätt in hennes klipp: 'Jag gillar inte Selena Gomez förresten ...'



11 månader före mötet gjorde supermodellen en video -webbchatt och erbjöd sig att sjunga sina fans en låt efter eget val, innan de gjorde den sarkastiska anmärkningen. Vilket inte var särskilt trevligt.

Hur som helst gick paret sedan för att träffa lejonkungen tillsammans, men Barbara insisterade på att det inte hände något mellan dem.

Och precis i julas utlöste den nyrobruna nyansmodellen romantiska rykten med Direction Niall Horan efter att de upptäckts på en rad datum.

För fler bilder på Justin och Barbara, kolla in galleriet nedan ...

Justin Bieber och Barbara Palvin på Roberto Cavallis båt Justin Bieber och Barbara Palvin på Roberto Cavallis båt Visa galleri

Se Även: