JLab JBuds Air Sport hörlurar recension: Lätt att använda funktionalitet och hållbar design

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

De JLab JBuds Air Sport kommer att välkomnas av träningsentusiaster med sina mjuka kurviga krokar som bara glider på varje öra och är nästan omöjliga att slå av.



hur mår jimmy osmond

Att ha dessa krokar betyder att öronspetsarna inte behöver sticka djupt in i hörselgången för att vara säkra. De kommer med ytterligare 3 andra öronspetsar att välja mellan, även om jag inte kände något behov av att byta från silikon med krokarna. Men jag skulle ha valt öronspetsarna i skum om jag var tvungen att stoppa in dem djupare i hörselgången.



De kommer med en IP66-klassning, vilket gör att de klarar tuffa situationer, tål damm, krita och regn. Jag upptäckte att beröringskommandona fortfarande var väldigt lyhörda även efter att jag hade svettiga händer. Jag tror att dessa hörsnäckor skulle passa för bergsklättring och andra krävande utomhusaktiviteter.



JBuds Air Sport hörsnäckor i deras laddningsfodral

Konstruktionen känns robust

Att sätta upp knopparna är ganska enkelt och även om det inte är en rak anslutning ur lådan tar det mindre än 2 minuter. Jag fann att anslutningsstyrkan använder Bluetooth 5.0 var bra, eftersom de aldrig klippte ut och var väldigt lyhörda när de höjde volymen eller hoppade över låtar.

Öronsnäckorna kan ha begränsade pekkontroller men de är intuitiva och lätta att använda, att kunna ändra EQ, kontrollera volymen, hoppa över spår och komma åt Siri eller Google Assistant är en ren dröm. Kontrollerna är inte svåra att lära sig jämfört med andra öronsnäckor och kommer att fungera bra i de flesta situationer.



JBuds Air Sport-knopparna låter bra med 8 mm-drivrutiner, även om de ur lådan från början låter riktigt bastunga men det kan fixas eftersom de kommer med tre EQ-lägen för att passa dina behov. Signaturläge, Balans och Bass Boost varierar alla och har sina fördelar, men jag befann mig främst i uppsättningen Signaturläge eftersom det verkligen förstärkte sången och gav den perfekta balansen med basen.

Mikrofonen har en charm som gör att du kan spela in tydliga röstanteckningar, det var lite grannhet när volymen höjdes men det här är ingen deal breaker.



Senaste tekniska recensioner

Användare kommer att få 4-5 timmars uppspelning från hörsnäckorna, naturligtvis kommer det att variera något beroende på volymen.

Laddningsfodralet är väldigt kompakt, men känns inte lika premium som andra laddningsfodral. Du får ytterligare 30 timmars uppspelning om du har den till hands. Men en irriterande aspekt är att det inte finns en mikro-USB-port för att ladda upp den, istället har vi bara en riktigt kort USB-kabel som begränsar dina laddningsmöjligheter.

caitlyn jenner är en kändis

Även om JBuds Air Sport-öronsnäckorna kanske inte ser lika snygga ut som andra på marknaden , det kompenserar för det med sin lättillgängliga funktionalitet och hållbara design. För £69,99 kommer dessa att vara en praktisk följeslagare under dessa extrema träningspass och långa utflykter.

Köp nu för £69,99 från Amazon .

Mest lästa
Missa inte

Se Även: