Jess Impiazzi säger till nya Love Island -stjärnor att vara trogna mot sig själva oavsett vad

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Jess Impiazzi varnar den nyaste grödan av Love Island -hoppfulla att hålla sig trogen mot sig själv och inte göra saker till nackdel för att behaga andra människor.



Innan hon blev reality -tv -stjärna, modell och skådespelerska fick Jess en tuff uppväxt och bevittnade våld i hemmet med en alkoholiserad pappa.



Och precis efter att hennes drömmar gick i uppfyllelse genom att bli accepterad på teaterskolan Italia Conti blev hennes mamma blind. Jess tvingades ge upp sin plats och bli mammas heltidsvårdare. Det blev mer tragedi när hennes unga brorson, som hade septikemi och hjärnhinneinflammation, dog i hennes vård.

I NEWSAMs exklusiva intervju minns hon: 'Jag var väldigt vilsen, jag trodde att jag hade tappat allt. Jag var 17, jag trodde att jag inte hade något för mig, det var då jag verkligen drabbade depressionen.



Men Jess lät inte ens hennes närmsta vänner veta vad som hände. Hon fortsatte: Istället för att vara ledsen skulle jag vara hyper och glad inför alla andra, men när jag var ensam skulle jag göra tvärtom.

Jess kom fyra i Celebrity Big Brother 2019

Jess kom fyra i Celebrity Big Brother 2019

Det finns ett citat från Robin Williams om hur de lyckligaste människorna ofta är de som gömmer saker, de vill inte att andra människor ska må dåligt. Jag försökte bara sätta på mig den här fronten hela tiden, sedan kom reality -tv.



Jess medverkade i MTV: s Ex On The Beach i två säsonger, med början 2015, och kom sedan på fjärde plats i serien Celebrity Big Brother 2019.

När den nya serien Love Island lanseras är brunettskönheten väl lämpad att ge råd till den senaste gruppen unga människor som letar efter roligt och berömmelse i solen. Vad skulle hon säga till dem?



Jess är en tidigare glamourmodell

Jess är en tidigare glamourmodell (Bild: Jessica Impiazzi/Instagram)

Då var jag en förvirrad ung person och jag gjorde vad andra sa åt mig att göra för att vara relevant och det var inte sant mot mig själv. Mitt huvudråd skulle alltid vara 'Gör inte saker till din nackdel för att behaga andra människor', avslöjar hon.

Jag förstår att det är väldigt svårt att tänka långsiktigt när du är 18, 19, 20, går in i en stor show, och du ser hur vissa människor har kommit ut och tagit världen med storm. Men om du inte är en av de viktigaste rubrikerna under det året kommer du att försvinna igen.

32-åringen var också orolig för att sex på TV skulle skada hennes framtid, och hon varnar andra tävlande för att inte gå samma väg.

Problemet är att alla måste göra det mest chockerande för att hålla sig i rampljuset, säger hon. Men vart går du nu? Vad måste du mörda någon på tv?

Jess spelade först upp på Ex On The Beach 2015

Jess spelade först upp på Ex On The Beach 2015 (Bild: MTV)

Hon tillade: Tänk inte att det här är för alltid, ha kul men känn dig själv tillräckligt bra för att komma ut på andra sidan och kunna fortsätta vilken karriär du vill. Titta på Alex George (en tävlande på Love Island 2018), han har gjort det bra. Han fortsätter att vara läkare och nu använder han sin plattform för gott. Tänk inte bara på glitter och glam, tänk på din framtid och vad du vill göra.

Efter Ex On The Beach var jag så rädd att jag skulle förstöra min skådespelarkarriär, det var det jag tränade på och jag blåste nästan allt, erkände hon.

Jess har lyckats återgå till sin första kärlek, skådespeleri, och ska börja filma en film med den brittiska stjärnan Jason Flemyng. Hon berättade för oss: Det är en korsning mellan The Hangover och Shaun of the Dead, man kan säga att det är en zom-com! Jag är verkligen upphetsad när jag har arbetat på baksidan för att se till att jag kan göra det jag älskar.

Dessa dagar har hon samarbetat med The Humane Society för att marknadsföra Compete, en app för sociala medier som ber användare att dela med sig av deras pälsfria mode.

Jess ber appanvändare att skicka sina bilder på sitt bästa pälsfria mode

Jess ber appanvändare att skicka sina bilder på sitt bästa pälsfria mode

Jess syftar till att öka medvetenheten om djurplågeri. Det är ett ämne som hon brinner för, som vegan- och djurälskare. Hon berättade för oss: Det är onödigt att vara så grym mot djur bara för mode, särskilt i dessa tider finns det så många alternativ som ser exakt likadana ut. När Compete -appen kom tillsammans med Humane Society passade den in i vad jag tror.

Appen modereras också starkt för att förhindra trolling. Det är något som Jess har lyckats hantera tidigare. Hon fortsatte: Människor tenderar bara att trolla om det är något fel på dem. Men jag vet att det är hemskt för din psykiska hälsa. Det är nästan som att du inte kan undkomma det för nuförtiden är vi anslutna till våra telefoner och våra hjärnor verkar vilja titta på det negativa. På Instagram använder jag mig av spärrknappen, men jag tror att sociala medieföretag behöver vidta mer åtgärder.

Du kan delta i Competes Fur Free Fashion -utmaning här:

https://www.competeapp.net/share/competition/310/

Se Även: