Jennifer Anistons Friends 'flings' - från Matt LeBlanc 'snogs' till sanning om David Schwimmer

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Under sin tioårsperiod skapade Friends oändliga anslutningar på skärmen mellan rollerna.



Från Phoebe Buffay (Lisa Kudrow) och Ross Geller (David Schwimmer) som tummar på ett snookerbord till Rachel Green (Jennifer Aniston) och Joey Tribiani (Matt LeBlanc) som bryter Ross & apos; hjärta med en ödesdigert romantik, det har inte saknats handling.



Men hur är det med skärmen? Med tanke på att de sex huvudmedlemmarna i rollistan var oskiljaktiga under ett helt decennium har fansen alltid varit övertygade om att åtminstone några av dem måste ha anslutit sig.



Och i en TV -hyllning 2016 med skaparen James Burrows antydde rollistan att mycket kärlek hade pågått!

Cast av vänner

Friends -casten var oskiljaktiga under ett helt decennium - men blev vänskap någonsin något mer? (Bild: NBCUniversal)

När programledaren Andy Cohen frågade om de hade tecknat kontrakt där de sa att ni inte skulle sova med varandra? det blev en besvärlig tystnad innan Lisa äntligen talade.



'David, säg något!' hon fnissade och fick sin medstjärna att säga: 'Tja, det var trasigt!'

hur länge lever flygmyror

Så vad fick fanfavoriten Jennifer att göra innan hon knöt knuten med Brad Pitt för 20 år sedan idag?



Matt LeBlanc

Matt LeBlancs pappa hävdade att hans son hade skryt om att 'snogga' Jennifer Aniston - hävdar båda förnekar

Matt LeBlancs pappa hävdade att hans son hade skryt om att 'snogga' Jennifer Aniston - hävdar båda förnekar (Bild: WireImage)

Ryktkvarnen gick i kras när Mattas pappa Paul blev oseriös och hävdade att hans son i hemlighet hade tappat & apos; med Jen.

Båda förnekade häftigt påståenden om en on-set fling, men Paul insisterade på att Matt hade skryt om att snogga sin co-star.

'Han hade till och med ett förhållande med en av tjejerna ... Jen,' påstod Paul OK! USA.

[Matt] mådde bra med Jen. Han berättade för mig om det - de skulle hinna med i omklädningsrummet, ”sa Paul till OK! USA.

Jen avbildas med co-stars Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer

Jen avbildas med co-stars Matt LeBlanc, Matthew Perry och David Schwimmer (Bild: FilmMagic)

Men representanter för båda stängde av det, med Jens publicist som sa: 'Jennifer har aldrig haft ett romantiskt eller sexuellt förhållande med Matt LeBlanc.'

Samtidigt fortsatte Paul i samma intervju att panera sin egen son, vilket tyder hårt på att ett liv med fetma lockade Matt.

Han fortsatte: Han var lika snygg som alla andra i Hollywood. Men han kommer inte att åldras bra. Det är det höga livet - jag ser honom med magen hängande över bältet.

Han är inte någon som håller sig tonad när han inte är framför kamerorna.

Trevlig.

David Schwimmer

Ross Geller och Rachel Green i Friends

Ross och Rachel var det on-off-paret som fick alla att titta (Bild: Kanal 4)

Efter hennes splittring 2005 från Brad Pitt flög rykten om att Jennifer och hennes kärleksintresse på skärmen David Schwimmer (Ross) dejtade i verkligheten.

dog elvis på toaletten

David gifte sig dock med den brittiska artisten Zoe Buckman 2010 medan Jen gifte sig med skådespelaren Justin Theroux 2015.

Men enligt de senaste rapporterna, med hans sjuåriga äktenskap med Zoe nu över och Jen singel efter hennes skilsmässa från Justin, är David tydligen angelägna om att återansluta.

David Schwimmer gifte sig med den brittiska artisten Zoe Buckman

David Schwimmer gifte sig med den brittiska artisten Zoe Buckman (Bild: WireImage)

'David höll alltid ett ljus för Jen och har aldrig slutat älska henne', hävdade en källa till tidningen New Idea.

'Men det var ett fall att aldrig vara rätt tid då en av dem alltid var i ett förhållande efter deras fling för alla år sedan.'

Davids representant förnekade påståendena och berättade för Gossip Cop att historien var falsk.

Paul Rudd

Jennifer Aniston tros ha träffat Paul Rudd innan hon träffade Brad Pitt

Jennifer Aniston tros ha träffat Paul Rudd innan hon träffade Brad Pitt

Han kan ha anslutit sig till serien som Phoebe Buffays pojkvän-vände make Mike Hannigan, men det var Jen som tydligen brukade ansluta till Paul i verkliga livet.

De två ryktas ha inlett en kort romantik - precis innan hon träffade Brad Pitt - när Paul spelade sin gay bästa vän 1998 filmen The Object of My Affection.

wolf moon uk 2019

De spelade senare som ett par 2012 -filmen Wanderlust. Och frågade om det var konstigt att kyssa på skärmen, skojade Jen, Nah. Jag har kysst honom i flera år, och Paul kvittade, vi har tänkt på i decennier.

Tate Donovan

Jen skiljde sig från Tate när han första gången dök upp på Friends som Rachels kärleksintresse Josh

Jen skiljde sig från Tate när han första gången dök upp på Friends som Rachels kärleksintresse Josh (Bild: NBCUniversal)

Paul var inte den enda gäststjärnan Jen hade historia med.

Tate anslöt sig som Rachel Greens knasiga Bloomingdales klient i sex serier, men det gick besvärligt ihop med slutet av deras verkliga engagemang.

'Vi var uppdelade och producenterna var som, & apos; Hej skulle du vilja göra sex avsnitt av serien? & Apos; Och jag var som & apos; Kanske skulle det vara bra att klara detta uppbrott, & apos; ' sa han till Huffington Post.

'Det var hemskt. Det var så tufft, man. Jag kommer ihåg att jag precis kom tillbaka till omklädningsrummet och bara grät.

Se Även: