När James Arthur debuterar en ny bild minus hans hängslen, tittar vi på andra chockerande kändisleendeförändringar

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kändis och deras tänder Visa galleri

Twitter -bråkmakaren extraordinaire James Arthur har just presenterat en helt ny uppsättning glänsande gnashers.



Den 26-årige Get Down-sångaren var nöjd med sin nya grill och slösade inte mycket tid innan han träffade Twitter för att visa upp dem.



'Jag har precis tagit bort mina övre hängslen vilket är skönt. Ser fram emot att tandläkaren jobbar på dem nu är de raka :), skrev han innan han lade upp en rad poserade bilder som visade upp sina pärlvita.



amelia bainbridge kroppsbild

Och det är inte det enda han har visat upp. X Factor -mästaren hade också en extrem svepande sidopart och såg ut som en chockerande nyans av apelsin när han framförde nya singeln Get Down on This Morning på fredagen.

Kanske är det ett försök att komma tillbaka till Simon Cowells bra böcker efter att han smällde X Factor på ett bisarrt utrop på polsk TV?

Tulisa Contostavlos

Tulisas nya tänder



Eller kanske är det bara för att han ville få ett glittrande Hollywood -leende - precis som resten av det här lilla partiet.

I början av förra året debuterade One Direction -charmeraren Niall Horan med sina nya, raka tänder efter att ha haft en tandställning.



maya jama och stormzy

Han var så nöjd med resultatet av hans kosmetiska tandvård att han till och med lade upp en förebild av gravstenständer före makeover tillsammans med sina nya och sa: Före och efter !! till vilket Många av hans fans svarade att han var fantastisk.

Och innan dess delade han också upphetsat: Morgon. ! Detta är det ! Jag ska till tandläkaren! Jag tror att det här är min sista timme med hängslen! Åh vad jag kommer sakna dem! Naaaaaaat!

Niall Horan

Niall kunde inte ha varit gladare över sina nya gnashers

Sedan var det Tulisas tänder. Kommer du ihåg när den tidigare X Factor -domaren visade upp sitt dyra Hollywood -leende på röda mattan vid showens officiella lansering och internet praktiskt taget exploderade?

X Factor -exporten Cher Lloyd visade också upp en drastisk ny image medan hon försökte knäcka Amerika förra året. När hon talade om sitt leende före omvandlingen, erkände hon: 'Jag hatar mina tänder. Jag hatar dem, jag ser ut som en komplett och fullständig kanin.

maya sondhis plikt

Inte längre Cher, inte längre.

För fler kändisleendeförändringar, klicka dig igenom galleriet ovan.

Cher Lloyd

Cher tyckte att hon såg ut som en 'kanin'

Se Även: