'Jag hatar när folk tar med sina barn till jobbet - ingen vill hålla i ditt illaluktande barn'

Berättelser från verkliga livet

Ditt Horoskop För Imorgon

Människor är ofta glada över att unna sig nya föräldrar - i viss utsträckning. Du vill inte ägna timmar åt att bläddra igenom bebis bilder, men det tar bara en sekund att pausa och kurra över en och annan bild.



Och även om det är omöjligt att varje barn kan vara det sötaste som någonsin existerat, är det charmigt att se stolta föräldrar som älskar sina små. Men en kvinna har blivit mer frustrerad när kollegor fortsätter att ta med sig sina barn till jobbet och förväntar sig att hon ska hålla dem.



Den medelålders föräldern, som är trött på charaden, gjorde sina känslor kända i ett starkt formulerat delat inlägg uppkopplad.



 Mamma sitter vid ett skrivbord med sin bebis i knät
Kvinnan hade starka känslor för människor som tar med sina barn till jobbet (arkivfoto) ( Bild: Getty Images)

Få de nyheter du vill ha direkt till din inkorg.

Och hon höll inte tillbaka när hon gick till ett föräldraforum för att dela sin avsky över att få 'illaluktande, spottiga, sjuka' spädbarn.

Svara på en Mumsnet tråd När hon frågade föräldrarna 'tycker någon att bebisen inte är söt', såg kvinnan en möjlighet att uttrycka sin frustration.



Hon skrev: 'Inte vad du frågade om, men jag tycker inte att bebisar är söta (förutom mina egna!).

'Som en medelålders kvinna på jobbet, fruktar jag att yngre kollegor kommer in med sina nyfödda och har en konstig idé om att äldre kvinnor bara dör för att hålla sitt varma, lätt fuktiga, ofta illaluktande, spottiga, sjuka, vagga-cappy spädbarn.



'Jag bara hatar det! Jag försöker alltid rusa runt ifall jag blir gripen. Det är något du helt enkelt inte kan vara ärlig om. Jag har blivit påkörd en eller två gånger och illamåendet ökade, kan jag säga dig. Ta bara bort det!!!

Hon tillade att det inte var personligt för hennes kollegor och förklarade: 'Jag har känt så här hela mitt liv och var orolig att jag inte skulle knyta an till mina egna bebisar. Det gjorde jag dock och jag älskade dem. Jag gillar småbarn, btw.

'Jag läser så mycket på MN om MILs etc som bara inte kan få nog av att hålla bebisar. Jag förstår det bara inte...så jag fruktar typ det stadiet av farföräldrar.'

Har du en historia att dela med dig av? Vi betalar för berättelser. Maila oss på

Se Även: