iPhone -användare fortsätter att loggas ut från Outlook - här är vad som händer

Iphone

Ditt Horoskop För Imorgon

Flera iPhone -användare har rapporterat att deras smartphone fortsätter att logga ut dem från sin Outlook -app, efter den senaste iOS -uppdateringen(Bild: Getty Images)



De är några av de mest populära smartphonesna runt om i världen, men om du använder en iPhone kan du ha upplevt problem den här veckan.



Flera iPhone -användare har rapporterat att deras smartphone fortsätter att logga ut dem från sin Outlook -app, efter den senaste iOS -uppdateringen.



På Twitter sa en användare: Ända sedan jag uppdaterade iOS på min iPhone. Min utsikter/hotmail får mig att alltid säga upp mig på min telefon.

En annan sa: Microsoft har du ett pågående problem med Hotmail -konton? För varje dag denna vecka har jag blivit ombedd på min iPhone att sätta in mitt lösenord på kontot igen för att det ska kunna fungera. Frustrerande är definitivt det mest lämpliga ordet för hur jag känner just nu.

Och en skrev: Varför har var och en av mina Hotmail- eller Outlook -konton fortsatt be om lösenordet på min iPhone de senaste dagarna ... och nu låter jag mig inte ange lösenorden och säger att mitt konto inte kan nås ??!



NEWSAM Online har också upplevt problemet den här veckan.

Problemet verkar vara med Outlook själv, snarare än med Apple.



I går twittrade Microsoft: Vi undersöker ett problem där användare kan få fel när de försöker komma åt http://Outlook.com.

Microsoft Outlook (Bild: Microsoft)

Microsoft hävdar att problemet nu är löst, även om orsaken till problemet fortfarande är oklar.

Det sa: Sedan vår senaste uppdatering fortsätter vår övervakning att visa att tjänsten är stabil och majoriteten av användarna har tillgång till Outlook.com. Eftersom vi fortsätter att ha ett litet antal användare som fortfarande rapporterar problem och vår undersökning av grundorsaken pågår, kommer vi att hålla detta meddelande aktivt.

NEWSAM Online har kontaktat Apple för kommentar.

Se Även: