I'm A Celebrity -stjärna AJ Pritchard skulle vara öppen för att dejta en man om han var singel

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Tidigare Strictly Come Dancing -stjärnan AJ Pritchard är för närvarande pladask för flickvännen och meddansaren Abbie Quinnen.



Paret träffades 2018 när hon provspelade för hans Get on the Floor live -turné och kommer att markera deras två års jubileum i början av nästa år.



AJ, 26 - som tävlar i årets I & apos; m a A Celebrity ... Get Me Out Of Here - till och med inlåst med Abbie i mars i hans familjehem i Cheshire tillsammans med föräldrarna Debi och Adrian och hans bror Curtis.



Och sedan dess har Abbie, 23, inofficiellt flyttat in i sin lägenhet i västra London, och paret avslöjade nyligen att äktenskapet till och med kunde finnas på korten.

aston villa v chelsea
AJ och Abbie har dejtat i nästan två år

AJ och Abbie har dejtat i nästan två år (Bild: Instagram)

'Ja, vi är som det paret som ser en film eller något om bröllop på Instagram och sedan pratar om om vi skulle vilja ha det hos oss. Vi diskuterar alltid fina idéer och saker om vår egen dag, sa han till OK! tidskrift.



betydelsen av siffran 54

Och Abbie har hämtat inspiration från det bröllop i bröllopet Selling Sunset Christine Quinn från det gotiska vinterlandskapet.

”Vi tittar mycket på Netflix säljande solnedgång. Husen är en dröm och Christines bröllop var vansinnigt, sa hon.



AJ Pritchard

AJ kommer att trotsa den walisiska vinterkylan på I & apos; m A Celebrity i år (Bild: PA)

Även om AJ har vissa gränser. 'Jag tror att hennes snömaskin var lite mycket!' han lade till.

Innan han träffade Abbie kopplades AJ till sina tidigare Strictly -partners Lauren Steadman och Mollie King.

vad betyder 82

Och när det gäller romantik, antydde han tidigare att han är öppen för att dejta både män och kvinnor och förklarade att han aldrig skulle säga aldrig för att du inte vet vad som finns runt hörnet & apos ;.

'Du vet aldrig hur tiderna kommer att förändras där du är i ditt liv. Men det handlar alltid om att vara glad och vara trogen mot sig själv, sa han till Gay Times förra året.

Som att alltid följa ditt hjärta - lyssna uppenbarligen till din hjärna - men egentligen just vid den tiden i ditt liv. '

Han tillade att han inte ser poängen med 'etiketter', betonade att det är viktigare att bara vara 'lycklig'.

Läs mer

Jag är en kändis 2020
Vem korades till vinnare? Hur finalen var annorlunda Giovannas sons fantastiska reaktion Tess & apos; stolt & apos; från Vernon

Vid den tiden i ditt liv, vad du än är, eller var du än är, förändras alltid saker, fortsatte han.

vem vinner valet 2019 i Storbritannien

Så länge du är nöjd är det det viktigaste. Det är något folk glömmer alldeles för ofta nu för tiden att de blir så stressade att tänka på vad andra människors åsikter är eller vad de behöver göra i morgon.

Vill du ha det senaste skvallret direkt från djungeln? Gå vidare till NEWSAM Onlines dedikerade I & apos; a A Celebrity ... Get Me Out Of Here & Facebooks sida här .

* I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out Of Here stjärnor söndag 15 november kl 21.00 på ITV.

Se Även: