I'm A Celebrity: Amy Willerton tar av sig sin bikini när hon lägger skillnader med Rebecca Adlington åt sidan

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Amy tog av sig för hennes chatt med Rebecca, som du gör



Det finns många sätt att sätta dina olikheter med en förvirrad vän åt sidan - du kan köpa några blommor, kanske lite choklad, du kan till och med ta dem på semester om du är superrik.



Amy Willerton visar dock att hon inte har några hårda känslor gentemot Rebecca Adlington efter att paret slog till under en debatt om skönhet i I & apos; m A Celebrity ... Get Me Out of Here! djungeln tidigare i veckan.



Och hur gick modellen Amy till väga med olympiska simmaren Rebecca igen?

Tja, ta dig till hennes bikini och hoppa in i den ökända djungelduschen, förstås.

Amy hade vågat sig ut ur lägret för att delta i den dagliga Bushtucker -rättegången i ett försök att få så mycket mat som möjligt för att mata henne och hennes medlägerkamrater innan hon duschade.



& apos; I & apos; m A Celebrity Get Me Out Of Here & apos; TV -program, Australien - 22 nov 2013

Rebecca och Amy mår nu bra

Och när hon kom tillbaka följde Rebecca henne till den tysta platsen för en snabb pratstund om deras utbyte dagen innan.



Rebecca sa: 'I går handlade det inte alls om dig för mig ... Det hjälpte mig verkligen att prata med andra människor som är i rampljuset som faktiskt går, men exakt samma sak.'

Amy svarade: 'Det var ingen spänning efter igår, för mig var det bara att dela åsikter och dela ett annat perspektiv ... Jag skulle inte oroa mig.'

Rebecca hade tidigare sagt att hon kände sig osäker eftersom modeller gjorde det viktigt för människor att se tunna och vackra ut.

Idrottaren blev så frustrerad av situationen och hennes samtal med Amy att hon tog sig ur lägret för en stund när hon grät.

& apos; I & apos; m A Celebrity Get Me Out Of Here & apos; TV -program, Australien - 21 november 2013

Rebecca sa att Amys åsikter fick henne att känna sig obekväm

Rebecca förklarade sig själv då och sa: 'Det gör mig också väldigt, väldigt osäker på att jag måste se ut på ett visst sätt.

För mig var jag en idrottare, jag försökte inte vara modell, men i stort sett varje vecka på Twitter får jag någon att kommentera hur jag ser ut. '

Simmaren tröstades av EastEnders -stjärnan Laila Morse, som berättade att hon var 'vacker' och sa: 'Mycket bättre än henne. Hundra gånger, hör du mig? '

Det är bara en av dessa saker, sa Rebecca senare.

[Amy] vet inte hur det är dagligen. Hon är tunn, hon har dessa push -up behåar som får hennes bröst att se massiva ut. Hon är fantastisk.

Amy Willerton duschar 22 nov Visa galleri

Se Även: