Hur du får din webbläsare att hitta erbjudanden åt dig - och missa aldrig rabatt igen

Spara Pengar

Ditt Horoskop För Imorgon

25-29 år, tillgänglighet, asiatisk etnicitet, brasiliansk etnicitet, köp, fritidskläder, kaukasiska, färgbild, handel, anslutning, konsument, samtida, bekvämlighet, kopieringsutrymme, kredit, kreditkort, korsade ben, dag, betalkort, hushåll, e-handel, njutning, finans, framifrån, innehav, inomhus, internet, bärbar dator, latinamerikansk och latinamerikansk etnicitet, fritid, livsstil, vardagsrum, london, tittar, tittar ner, blandras, en person, en ung kvinna bara, online, beställa, betala, betala räkningar, människor, privatekonomi, fotografi, inköp, läsning, detaljhandel, shoppare, handla, sittande, leende, soffa, spendera, teknik, tre fjärdedels längd, Storbritannien, använda bärbar dator, vertikal, trådlös teknik, kvinna, ung vuxen

Hon sparade precis £ 40 - utan att behöva jaga en kupong



De dagar då shoppare var tvungna att tråla internet för att hitta specialerbjudanden eller rabattkoder ligger bakom oss: En ny typ av webbläsartillägg eller ”tillägg” gör nu fyndjägares benarbete för dem.



För de oinvigde är webbläsare de program vi använder för att surfa och söka på internet. Google Chrome, Microsoft Edge, Opera, Safari, Internet Explorer och Firefox är alla webbläsare.



Webbläsartillägg eller ”tillägg” är små program som du kan ladda ner för att lägga till nya funktioner i din webbläsare. Tillgängliga tillägg kommer att variera beroende på vilken webbläsare du använder, med Firefox och Chrome som vanligtvis har de flesta alternativen.

Black Friday mobilerbjudanden 2019 Storbritannien

Kunniga kunder använder redan kupong- eller rabattkoder. Dessa koder skrivs vanligtvis in i en reklamlåda på en webbplats utcheckningssida för att få antingen pengar på ett köp eller gratis leverans.

Sajter som t.ex. Quidco.com , Kupongkoder.co.uk , och Tbseen.com lista koder som erbjuds - men problemet är att det kan ta tid att tråla dessa webbplatser för att hitta den bästa rabattkoden som finns.



Få din webbläsare att leta efter dig

Affärsman som använder datormus och skriver på bärbar dator

Affärsman som använder datormus och skriver på bärbar dator (Bild: Getty)

Det är här webbläsartillägg Pouch kommer in - det jagar efter koderna åt dig. Den lanserades i september 2016 och har redan mer än 10 000 användare och täcker cirka 3 000 shoppingplatser.



Pouch fungerar så här: Shoppare laddar ner Pouch till Google Chrome (den kommer att vara tillgänglig för Firefox -användare i februari) och sedan ser de Pouch -ikonen i det övre högra hörnet av webbläsaren.

som är fearne cottons make

Om du klickar på påseikonen medan du är på en återförsäljares webbplats kommer den att lista alla tillgängliga kupongkoder för den webbplatsen.

Till exempel hade den i skrivande stund 12 kupongkoder för Gap.co.uk . Användare klickar helt enkelt på koden de vill använda, till exempel 30% rabatt på hela prisstilar och koden kopieras och är klar att klistra in i rutan vid kassan.

Vi grundade Pouch eftersom det helt enkelt är för svårt och frustrerande att hitta och lösa in giltiga kupongkoder, säger Pouch marknadsdirektör Ben Corrigan.

Vår teknik känner igen webbplatsen som en användare är på och meddelar sedan försiktigt dem om vi har en giltig kupongkod för den webbplatsen. Om användaren gör ett köp betalar återförsäljaren en liten provision för att konvertera försäljningen.

Inte den enda

Inget mer jakt på kuponger (Bild: Getty)

Kuponger i kassan fungerar på ett liknande sätt. När du checkar ut på en shoppingwebbplats letar tillägget på internet för att leta efter kupongkoder som kan tillämpas på din beställning. Det fungerar med Internet Explorer, Firefox, Chrome och Safari.

GoCompares Deal Finder (som fungerar med Chrome) hjälper kunderna att hitta det bästa erbjudandet för vissa produkter i deras valda snabbköp. Det visar om du är bättre på att köpa enstaka paket eller flerpaket eller större eller mindre objekt.

Till exempel kostar 180 g Philadelphia Original 1,85 pund vid Tesco. Men paketet på 280 g med samma mjukost kostar 1,20 pund - vilket sparar 65 p och ger dig 100 g mer ost.

Om du handlar på Asda för en 75p 400g limpa Kingsmill Tasty Medium Fullkornsbröd, kommer Deal Finder att markera det faktum att du kan köpa en 800g limpa för 95p - bara 20p mer, men dubbla mängden bröd.

dr. vilka skurkar

Läs mer

Skär ner din mataffärsräkning
Bästa lojalitetsprogram att registrera dig för 17 livsmedel du inte visste att du kan frysa Hur jag matar min familj för £ 5 per måltid Stormarknadsaffärer

Framtidens shopping

Snart kan ditt kylskåp spåra upp det billigaste smöret och beställa det så fort du tar slut

Webbläsartillägg är ett fantastiskt sätt att se till att du får de bästa erbjudandena varje gång du handlar, säger finans- och shoppingexperten Victoria Leyton.

Det finns nu så många sätt att spara pengar att det kan kännas som för mycket ansträngning att registrera sig för tjänster och söka erbjudanden, men genom att ladda ner dessa enkla verktyg för att sitta i din webbläsare ser du till att du alltid får ett meddelande.

En annan webbläsartillägg, Osynlig hand (som fungerar på Firefox, Chrome och Safari), hittar automatiskt det lägsta priset på shopping, flyg, hotell och hyrbilar.

luke campbell nästa kamp

Det ger en rullgardinsmeny så att du kan se priserna för produkten du tittar på på rivaliserande webbplatser och låter dig klicka dig fram till den relevanta sidan på den konkurrerande webbplatsen.

Varje gång detta resulterar i en försäljning betalar återförsäljaren InvisibleHand en liten provision.

Läs mer

Hemligheter för resegenierna som slog systemet
Familjen reser jorden runt gratis Resa utan att någonsin ta slut Mannen som fick en flygning på 40 000 pund för 200 pund Jag har varit i 125 länder för £ 10 per dag

Se Även: