Hur man får 25 helt gratis Nectar -poäng - du behöver bara titta på en TV -annons

Nektar

Ditt Horoskop För Imorgon

Enkla pengar



Denna artikel innehåller affiliate -länkar, vi kan få en provision på eventuell försäljning vi genererar från den. Läs mer



Lojalitetskort är ett bra sätt att få några extra pund från dina favoritbutiker.



billig ray-ban wayfarer

Och om du har ett Nectar -kort har vi upptäckt ett enkelt sätt att ta 25 extra poäng till dig - allt du behöver göra är att titta på en en minut lång Virgin Trains TV -annons.

För att få din freebie, gå bara till erbjudandet på Nectars webbplats här och klicka på den gula rutan där det står & apos; Besök webbplatsen & apos; på sidan.

Du kan använda Nectar -poäng på över 400 återförsäljare rikstäckande - inklusive Sainsbury & apos; s - med 25 Nectar -poäng motsvarande 13p -värde att spendera.



Men även om det kanske inte låter så mycket, samla samma 25 Nectar -poäng på din shopping skulle det kosta dig £ 25, med en poäng tjänade för varje kilo som spenderas eller liter bensin.

CV-exempel Storbritannien 2020

Du behöver bara titta på en kort Virgin Trains -annons för att få dina 25 Nectar -poäng (Bild: Virgin Trains)



Ursprungligen publicerat på erbjudanden forum Heta erbjudanden i Storbritannien, posten har fått mycket uppmärksamhet från fyndjägare.

En användare kommenterade och sa: 'Jag önskar att ITV skulle betala mig motsvarande 12,5 p för varje annons ... en timme för att titta på en annons .. det är mindre än minimilönen '.

Du kan använda Nectar -punkter hos en rad olika återförsäljare

Medan Nectars webbplats säger att affären kommer att pågå till den 19 juni, säger den ursprungliga affischen som hittade freebie att den kan vara kontospecifik och därför inte tillgänglig för absolut alla.

Men några personer som är angelägna om att få tag på extrapoängen har kommenterat att de istället för en minuts Virgin Trains-annons erbjöds en snabb undersökning om semester istället för deras 25-poängs freebie.

Hur som helst, om du har en ledig minut och ett Nectar -kort är det verkligen värt ett försök.

Låt oss veta i kommentarerna om det fungerade för dig.

Facebook-ord med vänner

Läs mer

Hur man sparar pengar i snabbköpet
Mataffärer med stormarknad Bästa vinaffärer i snabbköpet Bästa lojalitetssystem för stormarknader Hur man hittar en bra affär

Se Även: