Dolda Google -tricks och funktioner som omedelbart kommer att bota din tristess

Google

Ditt Horoskop För Imorgon

Google har många dolda tricks och funktioner att njuta av(Bild: SOPA Images/LightRocket via Getty Images)



Från dolda påskägg till beroendeframkallande inbyggda spel, Google vet exakt hur de ska underhålla oss bara från att spendera tid på den enormt populära sökmotorn.



Om du inte har en aning om vad vi pratar om, låt oss förklara.



Skriv först att få Google att göra en fatrulle i sökfältet och klicka på Jag känner mig lycklig.

Google kommer att rulla ditt skrivbord i en värld av beroendeframkallande spel som du aldrig visste fanns, plus att du fortfarande kan spela dem när ditt internet bestämmer sig för att hoppa av.

Minispel inkluderar alla de klassiska spel som vi brukade ha på våra Nokia-telefoner som orm, Pacman och rymdinvaderare.



Google

Google har introducerat funktioner för att hålla dig underhållen i timmar (Bild: NurPhoto via Getty Images)

Nog för att snabbt bota din tristess och få tillbaka de spelminnen som vi trodde att vi förlorade.



verklighetstrogna sexdockor

Om detta inte räcker introducerade Google en annan smygfunktion som genererar fakta och triviafrågor som vi aldrig visste att vi behövde.

Företaget i Kalifornien skapade en inbyggd sökning efter Jag känner mig nyfiken. Om du skriver in detta fylls din skärm med överbelastning av information.

När du använde den nya funktionen upptäckte NEWSAM: ”Hur gammal var den äldsta mannen att leva?”, ”Vad har din tunga fäst vid?” Och ”Vilka djur har hakor?”.

Frågor vi aldrig funderat på tidigare men nu leder dig in i en värld av ny kunskap och svar.

Om det inte räcker för att hålla dig underhållen introducerade Google Maps också en ny funktion som hjälper dig att rekommendera de bästa frukost-, lunch- eller middagsställena just för dig.

När du använder Google Maps -appen och trycker på en specifik plats kommer den att fylla dig med rekommenderade matställen, restauranger, avhämtning, pubar och kaféer.

Google appar

Google har en hel lista med funktioner som vi inte ens visste om (Bild: Getty Images)

Du kan till och med söka efter mat i området för att verkligen begränsa din sökning beroende på vad dina smaklökar är sugen på.

Läs igenom recensioner, bläddra igenom foton och kontrollera öppettiderna i en och samma app.

Inklusive andra funktioner som parker eller promenader i närheten, historiska platser, konstgallerier och träningskurser.

Det här är bara några av de många inbyggda tjänsterna som Google Maps tillhandahåller för att göra en dag ute eller en resa till ett nytt område ännu enklare att planera och navigera dig runt.

rosena allin-khan make
Google kartor

Google Maps ger oss rekommendationer om restauranger, pubar och parker (Bild: LightRocket via Getty Images)

Det är säkert att säga att Google har några imponerande funktioner som gör livet lite lättare när man letar efter ett spel för att bota tristess, några nya fakta att lära sig redo för nästa pubquiz eller hitta ett nytt ställe att äta.

Letar du fortfarande efter mer? Skriv & vänd ett mynt & apos; i Googles adressfält, och det kommer bokstavligen att göra det.

Alternativt kan du skriva 'Google Gravity' i sökfältet, klicka på 'Jag känner mig lycklig' och vänta på överraskningen.

Känner du dig fortfarande uttråkad? Skriv 'roliga fakta' för att den ska svara på en slumpmässigt genererad fråga för dig.

Se Även: