Har Jorgie Porter redan vunnit Dancing on Ice?

Tv-Nyheter

Dancing on Ice 2012: Jorgie Porter och Matt Evers (Bild: ITV)

Hon ler som om hon vet att hon kan vinna också (Bild: ITV)

Hollyoaks & apos; Jorgie Porter har smugit framför Emmerdale -skådespelaren Matthew Wolfenden som favorit för att vinna Dancing On Ice. Tja, enligt bookmakarna William Hill. Även om vi är säkra på att Matthew fortfarande är sin mammas favorit, så borde han inte må alltför dåligt.

William Hill har minskat oddsen på Jorgies seger till 5/4 medan Matthew ligger på 11/8, men de är båda på 100/1 som ska elimineras i helgen. Kanske hindrade Matthews ryggspänning trots allt förra veckans prestation trots att han vann duellen mellan de två.

Han twittrade två dagar före föreställningen, 'Var tvungen att korta repetitionen med mer än en timme idag! Jag har antingen dragit en muskel eller fastnat en nerv i ryggen! Oavsett vad det är ...... jag kan knappt stå upprätt, sköt ingenting! Jag har ont! #owch. ' Men han åkte skridskor och matchade Jorgies 21 poäng. Vilken man.

Sebastien Foucan (14/1) och Jennifer Ellison (25/1) är också fortfarande igång för att vinna men favoriten som ska startas upp på söndag är Charlene Tilton, följt av Rosemary Conley.

Charlene berättade för Lorraine Kelly att hon har övervägt att sluta showen för att hon är så rädd för att få en skada. 53 -åringen förklarade: 'I min ålder tar det inte ett stort fall för att verkligen bli skadad, det kan krävas något så enkelt. Varje dag säger jag att jag vill sluta och jag tror att jag är klar, jag är klar, jag kan inte göra det. & Apos; Hon sa att det bara är de uppmuntrande mejlen och texterna hon får från de autistiska skådespelarna hon arbetar med i LA som håller henne igång. 'Jag kan inte vara hycklande och sluta och inte försöka mitt bästa när mina elever som har så många fler kamper än jag gör det så bra. Jag måste öva på det jag predikar. '

Oj, det är spänt. Vem åker skridskor för att vinna och vems skridskoåkning på tunn is? (Förlåt.)