Grand Designs - C4, 21:00

Förhandsvisning Av Tv

Ditt Horoskop För Imorgon

En bungalow i mock-stone från 1970-talet på Isle Of Wight är den osannolika utgångspunkten för den första i den nya serien Grand Designs.



Kevin McCloud verkar lite avvisande för det först när han träffar sina stolta ägare Lincoln Miles och Lisa Traxler, och till och med lite besviken över att de inte kommer att helt enkelt slå ner det och börja om igen.



'Det låter som en bungalowförlängning för mig', nosar han när de förklarar sina planer. Men han trampar snart tillbaka när vi upptäcker omfattningen av vad Lincoln och Lisa ger sig ut på - behåller bungalowen i hjärtat av en massiv ny konstruktion som (hoppas de) speglar dess naturliga skogsmiljö.



Lincoln är en arkitektonisk designer som betyder att Kevin inte kan bli snooty som han brukar när människor inte har en arkitekt ombord och istället måste han artigt gå med på Lincoln planerar att klä en del av förlängningen i samma typ av material som vanligtvis används för koststallar, och Lisas idé att måla det med yoghurt och kogödsel för att uppmuntra moss att växa på det.

Det är alltid en bonus i det här programmet om du värmer människor lika mycket som arkitekturen och Lincoln och Lisa är lysande.

Precis som deras nya hem är de en sympatisk kombination av arty och jordnära. Särskilt Lincoln håller mer än sig själv mot den mäktiga McCloud och jag skulle inte bli förvånad om vi ser honom på TV igen efter detta.



Se Även: