Gogglebox Nicola Adams och flickvännen Ella öppnar för att bli trollade för ras och sexualitet

Tv-Nyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Kändisgoggleboxens Nicola Adams och hennes flickvän Ella Baig försöker stoppa troll för gott efter att ha blivit riktade mot sig själva.



nuvarande blue peter-presentatörer

Den olympiska boxningsmästaren och skönhetsbloggaren, som medverkar i kändisversionen av soffshowen Channel 4, har delat med sig av hur de har varit inriktade på nätet för sin sexualitet samt för att vara ett tvårasigt par.



Under ett uppträdande på måndagens lösa kvinnor diskuterade paret hur de vanligtvis ”slår av” otäcka kommentarer som skickats till dem online men att de vill lära tangentbordskrigare att deras ord kan skada människor.



Kändisens Gogglebox Nicola Adams och hennes flickvän Ella Baig har delat med sig av hur de har varit inriktade på nätet för sin sexualitet samt för att vara ett tvårasigt par (Bild: ITV)

För att bekämpa troll har paret skapat en video där några av de elaka saker som har sagts till dem har skrivits över bilderna.

Några av kommentarerna som delas i klippet inkluderar att Nicola får veta att hon ser ut som en man, paret frågas om att de är på ett tvårasigt par och får veta att de inte ser homosexuella ut.



andlig betydelse av 77

I ett uttalande om deras ansträngning sa Nicola till panelen Lösa kvinnor: ”Jag får alltid många kommentarer om hur jag hanterar troll och vi gjorde videon för att hjälpa människor. '

Under ett framträdande på måndagens lösa kvinnor diskuterade paret hur de vanligtvis 'slår av' otäcka kommentarer som skickats till dem online men att de vill lära tangentbordskrigare att deras ord kan skada människor (Bild: ITV)



Ella tillade: 'Vi ville att folk skulle tänka på hur deras kommentarer skadar människor.'

Nicola avslöjade hur hon hanterar de elaka orden och sa: 'Jag slår bara bort kommentarer och bryr mig inte om att svara och blockerar dem, men jag vet att vissa människor inte är lika viljestarka.'

Ella sa: 'Vi har haft dessa kommentarer genom gymnasiet och barndomen - vi har lärt oss att ignorera dem, men om jag talade till en 15/16 åring skulle jag säga till dem att ringa upp det för att lyfta fram för människor att det är kränkande. '

På andra ställen under chatten tillfrågades det älskade paret hur de träffades.

catherine zeta jones barn

Paret har skapat en video och delat den online för att belysa hur kommentarer kan göra ont (Bild: ITV)

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Ella diskuterade: 'Vi träffades på en utekväll.'

Nicola förklarade: 'Jag var på en födelsedagsfest och du avslutade precis på ett bröllop.'

fransk rock of love

Loose Kvinnas Kéllé Bryan frågade: 'Var det kärlek vid första ögonkastet?'

Både Nicola och Ella tvekade innan Kéllé tillade: 'Fancy vid första ögonkastet?'

Ella skrattade sedan: 'Något sådant!'