Allmänna val 2019: Vilken valkrets befinner jag mig i och vilka kandidater står i mitt område?

Politik

Ditt Horoskop För Imorgon

Miljoner britter går till val på den 12 december i de mest avgörande allmänna valen på flera år.



Trots en rad lögner, gaffes och skandaler har Tories konsekvent lett i mätningarna om vem som blir det största partiet i den avgörande nedräkningen till Brexit.



Du måste vara registrerad för att rösta före midnatt tisdagen den 26 november för den avgörande omröstningen.



När det väl är gjort kan du säkert fokusera på vem du kan rösta på.

För det vill du först och främst veta lite om din valkrets. Så vi har sammanställt en sökbar guide till de viktigaste fakta och siffror du behöver veta om ditt område.

För att ta reda på nyckelstatistiken och vem som vann senast, ange ditt postnummer i widgeten längst ner på sidan.



Och vilka blir dina kandidater? Med nomineringar nu stängda kan du hitta den informationen genom att ange ditt postnummer också.

Med mer än 60 parlamentsledamöter som lämnar parlamentet - se hela listan här - finns det många nya namn på valsedeln. Ännu mer med tanke på hur politiken har splittrats sedan valet 2017, med tidigare Tories som oberoende, avhoppare som står för Lib Dems på nya platser, Change UK och Brexit Party tävlar på vissa ställen och Unite To Remain -avtalet mellan Liberaldemokraterna, Plaid Cymru och Miljöpartiet väljer en enda pro Stanna kandidat i 60 mandat.



Läs mer

Allmänna valresultat 2019
Corbyn & ledsen & apos; för valkatastrof Nästa Labour -ledare löpare och ryttare Vem är din MP? Fullständiga resultat och karta Stora djur som tappade sina platser

Oavsett om dina kandidater är gamla händer eller nya namn kan eller inte påverka ditt beslut om hur du röstar.

Sedan är det förstås hur din plats röstade 2017 - vilket kan vara en nyckelfaktor om du bestämmer dig för att lägga en taktisk omröstning.

All information finns i vårt praktiska verktyg ovan.

Se Även: