Fearne Cotton och maken Jesse Wood ser ansträngda ut efter radbomb

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Fearne Cotton och maken Jesse Wood har avbildats med ansträngda utseenden efter att ha erkänt att deras äktenskap har träffat ännu en stenig fläck.



spöskrov och emu

Den 38-åriga TV- och radiovärden och 43-årige musiker-sonen till Rolling Stones-rockern Ronnie Wood-såg motsatta ut av avslappnad när de tog sina två barn till parken under helgen.



Fearne och Jesse - som gifte sig 2014 - gick med ett stort utrymme mellan då och försummade att le medan de båda bar ett antal påsar när de gick genom det lummiga rekreationsområdet i London.



Fearne Cotton och maken Jesse Wood har avbildats med ansträngda utseende (Bild: MJ-Pictures.com)

Vid ett tillfälle höll en stressad Fearne i hand med dottern Honey när sonen Rex skuttade bakom.

Happy Place-podcaststjärnan gick sminkfritt för familjens promenad och klippte en avslappnad figur i en överdimensionerad randig skjorta tillsammans med jeans och tränare.



TV- och radiovärden och musiker såg det motsatta ut av avslappnad när de tog sina två barn till parken under helgen (Bild: MJ-Pictures.com)

Jesse rynkade pannan när han gick längs med sitt yngel i en vit T-shirt och chinos.



Fotografierna följer från Fearne som talar öppet om de kamper hon har mött i lockdown när hon befann sig kollidera med sin man och deras barn.

Fearne försummade att le (Bild: MJ-Pictures.com)

Fearne har erkänt att samarbetet med sin man och två små änglar har visat sig vara ett test för hennes tålamod, eftersom hon erkände att både hon och Jesse har kommit in i argument under de senaste fyra månaderna av lockdown.

Fearne talade om sin Happy Place -podcast och förklarade: 'Jag är en mycket eldig person, och Jesse kan också vara ganska eldig.

'Vi har säkert argumenterat inför barnen. De flesta föräldrar har någon gång.

Jesse rynkade pannan (Bild: MJ-Pictures.com)

'Det är inte vanligt men vi har definitivt haft en pop på varandra framför dem - och du mår inte bra av det efteråt.

'Jag har också ropat på mina barn som jag tror att de flesta föräldrar har, särskilt under lockdown.'

Hon fortsatte med att förklara att hon har funnit sig själv skrika på och bli ropad på sig själv av alla familjemedlemmar men lyckas ta sig samman genom att påminna sig själv om att inte 'agera som ett barn'.

Fearne har diskuterat sina tidigare kamper med maken Jesse och avslöjade förra året att de hade gått igenom en grov fläck under sitt sexåriga äktenskap.

Fearne och Jesse knöt knuten den 4 juli 2014 (Bild: fearnecotton/Instagram)

Hon berättade för Red Magazine: [År 2018] Jesse och jag träffade en grov fläck - han var borta, turnerade obevekligt, jag försökte behålla min egen karriär medan jag tog hand om våra barn och vi höll desperat fast vid vårt äktenskap.

'Mitt i denna gigantiska rad tror jag att vi båda undrade vart kärleken hade tagit vägen och oroade oss för att den inte skulle komma tillbaka.'

Paret lyckades dock arbeta igenom deras argument - med Fearne som förklarade sin kärlek till Jesse på Instagram dagar efter att hennes intervju med Red Magazine hamnade i hyllorna.

Se Även: