Få 9 GB data för en tiotal i otrolig SIM-endast dataaffär från iD Mobile

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

SIM-erbjudanden tar verkligen fart just nu – och av goda skäl – vilket ger kunderna mycket mer flexibilitet och några rejäla rabatter när det kommer till deras mobiler.



Och en av de bästa SIM-bara erbjudandena vi har sett på väldigt länge har precis kommit ut på internet och erbjuder hela 9 GB data för en tiotal, japp bara £10, på iD Mobile.



Förutom dina nio GB data får du också obegränsade sms och 300 minuter för 10 £ prislapp för.



Men en av våra favoritsaker med affären är att det bara är ett rullande kontrakt på en månad, vilket betyder att du inte är bunden till något större åtagande för nästa år - eller mer.

Det finns dock inget besked om när det tar slut (Bild: Ulrich Baumgarten)

Även om du kanske kan hitta erbjudandet billigare någon annanstans, är du ofta bunden till ett kontrakt på minst 12 månader.



Det finns inget slutdatum just nu, men om du funderar på att byta är detta förmodligen det bästa alternativet där ute just nu, med det näst bästa erbjudandet vi kunde se kommer också från iD Mobile, som erbjuder 12 GB data för £12 per månad - Storbritanniens lägsta 12GB-taxa.

Vi har inte hittat något billigare än detta (Bild: Getty Images)



SIM-erbjudanden bara fortsätter att öka i popularitet tack vare deras mycket mer överkomliga månadskostnader, men naturligtvis betyder SIM bara just det, så du måste antingen vara nöjd med din gamla telefon - eller ha råd med en ny telefon direkt - för att välja en billigare SIM-bara plan, eftersom det inte innebär att betala av några telefonkostnader, bara användning.

Den här artikeln innehåller affiliate-länkar, vilket betyder att vi kan få provision på all försäljning av produkter eller tjänster vi skriver om. Denna artikel skrevs helt oberoende, se mer detaljer här.

Mobiltelefonerbjudanden 2020
Mest lästa
Missa inte

Se Även: