Englands kit för Euro 2016 avslöjades - och den har en skjorta på £ 60 med ljusblå ärmar plus röda strumpor

Fotboll

Ditt Horoskop För Imorgon

England har presenterat de nya Nike -tröjorna som de kommer att bära inför sommarens EM.



De tre lejonen kommer att bära en ny variant av det vita kit som har fått ett stänk av färg när de bjuder på europeisk ära.



Remsan har ljusgråblå ärmar, plus mörkare blå detaljer på kragen och ner på skjortans sidor.



Shortsen matchar tröjan, men de ljusröda strumporna ger lite kontrast. Manschetterna bär skriften & apos; Three Lions & apos ;.

Fanversionen av tröjan kommer att sälja för £ 60, bekräftade Nike.

På bilder - New England home kit:



Bortasatsen följer ett liknande mönster, men i en röd färg.

Ärmarna är mörkare, nästan vinröda, med trim och strumpor en djupblå.



För båda satserna gav vi oss ut med målet att sammanföra de färger som är synonyma med engelsk fotboll: vitt, rött och blått, säger Nike kreativ chef Martin Lotti.

Läs mer: England kit power rankings - varje skjorta klassad och planerad

'Kontrastblixtar används för att illustrera innovativa detaljer som de korsfärgade stickade ärmarna och den ventilationshöjande randen på sidorna av skjortorna och shortsen.'

På bilder - New England bortasats:

England hoppas kunna bygga vidare på framgångarna med sin perfekt-10 kvalifikationskampanj, där Roy Hodgson blev det enda laget som nådde finalen med ett oklanderligt rekord.

The Three Lions kommer att vara angelägna om att helt bli av med sina minnen från VM -katastrofen 2014 - Englands sämsta någonsin vid den tävlingen.

De kraschade ut i gruppspelet efter att ha misslyckats med att slå Italien, Uruguay och Costa Rica i sina tre utflykter.

Men förhoppningarna är stora för euron när England förbereder sig för att möta Ryssland, Wales och Slovakien i en grupp som de förväntas vinna fullt ut.

Hodgson kommer att ta en ung ras av spelare till Frankrike, med Harry Kane, Dele Alli och Raheem Sterling som förväntas leda linjen.

Den tidigare Liverpool- och Fulham -chefen Hodgson har visat en vilja att ge ungdomar möjligheter och det visade sig vara nyckeln under den obesegrade kvalkampanjen.

Läs mer:

omröstning

Gillar du det nya England -kit?

500+ RÖSTER SÅ LÄNGT

JALÅT BLI

Se Även: