Deontay Wilders bror svarar på utrop från Tommy Fury för sommarkamp

Boxning

Ditt Horoskop För Imorgon

Deontay Wilders bror Marsellos har svarat på Tommy Furys utrop för en kamp om underkortet till sina respektive bröder & apos; trilogi om sommaren.



Tommys bror Tyson kommer att möta Deontay i en trilogi den 24 juli i Las Vegas och den yngre Fury vill göra det till en familjeaffär.



Marsellos tog sig till sociala medier idag för att lägga upp en video som reagerar på Love Island-stjärnans Tommys utrop och berättade för honom att skicka ett legitimt erbjudande istället för att göra det i media.



'Hej Tommy Fury, behåll samma energi när du ser mig', sa Marsellos. 'Du talar om mitt namn, men ditt lag har inte skickat mig en jävla sak.

Natalie sawyer toppen av

'Jag gör inget tak, jag är en riktig underhållare, pojke.'

Fury gjorde uppmaningen i uppbyggnaden av hans kamp i helgen med Jordan Grant på underkortet för den interimistiska tungviktsstriden mellan Daniel Dubois och Bogdan Dinu.



Tommy Fury med bror Tyson i Miami

Tommy Fury med bror Tyson i Miami (Bild: Twitter/TysonFury)

orlando bloom och condola rashad

Den yngre Fury förväntas slå Grant, trots sitt obesegrade rekord, och kan vända på bara sex veckor för att möta Wilder, även om han måste gå upp i vikt för att möta sin cruiserweight -fiende.



Den kampen [med Marsellos Wilder] skulle göra rubriker, säger Fury till Queensberrys The Lowdown -show. ”Det skulle vara ett privilegium att kämpa på Tysons underkort och vi båda får segrar.

Jag är redo för den kampen. Jag är beredd på vad som helst. Jag är här och tränar, i form så vad som än kommer är jag redo för.

Jag ska ha en bit av honom. Jag ringde honom förut och han svarade aldrig.

Tjugotvååriga Fury, som var finalist på säsongen 2019 av Love Island med flickvännen Molly-Mae Hague, var i Miami-träning med bror Tyson när beskedet kom att han skulle slåss mot Wilder istället för Anthony Joshua.

Och nu verkar han vilja ha ett slagsmål med 31-årige Marsellos, som började boxas senare än den ålder Fury för närvarande är och har stoppats två gånger i sin relativt unga kampkarriär.

Marsellos planerade en återkomst i början av 2020, men på grund av pandemin började han fokusera på utbildning.

Det här skulle inte vara första gången som Fury ropade honom och sade i slutet av förra året: Om hans bror vill detsamma som Deontay fick, kan han få det.

Jag ser många människor twittra om att de vill slåss mot mig men jag såg det aldrig innan jag gick in på Love Island så jag vet vad de är ute efter.

Om Marsellos Wilder är en av dem så kommer jag gärna att tvinga.

Mitt råd för honom skulle vara att hålla tyst och stanna i Amerika där han kan försöka hjälpa sin bror att återhämta sig från vad Tyson gjorde mot honom, rättvist och fyrkantigt.

nummer 919 betyder

Fury är 5-0 som proffs medan den yngre Wilder har 5-2 och förlorar sin sista kamp mot ett brutalt skott från Dustin Long mot slutet av 2019.

Se Även: