Denna stormarknad säljer Xbox One 1TB-konsoler med GRATIS Forza 7 och Halo V eller Far Cry 5-spel för £229

Teknologi

Ditt Horoskop För Imorgon

Spelfans kan köpa en fantastiskt värdefull Xbox One-konsol och gratis spelpaket från Tesco just nu.



Stormarknadsjätten säljer just nu två Xbox One 1TB-konsolalternativ - en med Forza Horizon 3 Hotwheels DLC och den andra med PlayerUnknown's Battleground, (även om det här alternativet för närvarande är slut), för £229 - det är en besparing på £20 av det normala priset.



kvalitet gata tenn morrisons

Som ett extra sötningsmedel slänger återförsäljaren också in Forza 7- och Halo V-spelen gratis, vilket innebär att kunder kan hämta spel till ett värde av cirka £60 utan extra kostnad, och shoppare kommer också att vara berättigade till gratis standardleverans.



(Bild: Tesco)

Att hävda shoppare behöver bara lägg till konsolen och två spel till deras onlinekorg och rabatterna kommer automatiskt att tillämpas i kassan.

si king håriga cyklister

Alternativt kan shoppare hämta någon av de tidigare nämnda Xbox-konsoler och få det nya Far Cry 5-spelet gratis istället – sparar shoppare en cool £46 rabatt. Inte illa med tanke på att spelet inte har varit ute så länge.



(Bild: Tesco)

west ham vänskapsmatcher försäsongen 2014

Om du är en Tesco Clubcard-innehavare kan du också få poäng på beställningen online också.



Videospel recensioner

Var hittar man erbjudanden för Xbox-spel?

Om du vill ta dina spelförråd till nästa nivå med några nyare titlar, finns det ett antal ställen värda att leta efter erbjudanden online - stora snabbköpskedjor som Tesco och Asda är bra alternativ att prova först.

Alternativt SPEL , amazon.co.uk eller Sparsamt spelande alla släpper regelbundet topperbjudanden och rabatter på nya spel året runt.

Om du inte har något emot att plocka upp en begagnad version finns det gott om verifierade säljare online också, som erbjuder hälsosamma rabatter på begagnade versioner av nyare titlar jämfört med nya boxexemplar. Kontrollera ebay.co.uk , Skruva eller amazon.co.uk för seriösa säljare.

Mest lästa
Missa inte

Se Även: