David Tennants fru planerade sin egen begravning när hon beskriver hjärtskärande cancerkamp

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

David Tennants fru Georgia har öppnat för sin hjärtskärande cancerkamp.



Skådespelerskan, 35, sa att ett enkelt smetstest räddade hennes liv eftersom det 'stoppade, slog och klippte ut' hennes livmoderhalscancer innan sjukdomen hann sprida sig.



varför är michael jacksons barn vita

Men även om den dödliga sjukdomen fångades innan betydande skador skedde, erkände Georgien att hon till och med började planera sin egen begravning efter att ha sett avvikelser i hennes test.



I hennes personliga blogginlägg från 2018 uppmanade hon kvinnor att boka utstrykningstester så att de kan undvika liknande situationer.

Hon skrev: 'Här är jag den 22 februari 2018. Även om det verkligen är ett hämtande utseende, om du vill lära dig mer om varför du aldrig bör missa ett utstrykningstest, läs historien som bifogas i bio. #cervicalscreeningawarenessweek. '

Hon redogjorde för sin kamp med livmoderhalscancer (Bild: Instagram)



Hon tillade: 'Innan jag tog mig upp på övervåningen för att berätta för min man, började jag planera min begravning. Att ha barn tar dig till den platsen ganska snabbt jag hittar.

När hon kom ihåg tiden när hon återvände till läkarkontoret fick Georgia reda på att hon hade CIN 2 - känd som pre -cancer.



Läkare tvingades sedan utföra en livmoderhalsskärning på skådespelerskan.

Mamma-av-fem skrev: 'Den underbara läkaren ringde igår. Resultaten är tillbaka. Det var cancer. De har allt men det var cancer.

'Överlevde cancer utan att någonsin inse att jag hade det. Som du kan se att jag fortfarande bearbetar det här, är det ganska bra att få huvudet runt. '

Davids fru Georgia sa att hon började planera sin egen begravning (Bild: Dave J Hogan/Getty Images)

'Min svekande livmoderhals hade påbörjat ett försök att döda mig och med en otrolig tur hade jag stoppat den, slagit den, klippt ut den innan den fick chansen att ta sig ur startportarna (det är hundrace talar för & apos; hade inte spridit sig utöver de lager som de redan hade tagit bort &). '

Hon tillade: 'Överlevde cancer utan att någonsin inse att jag hade det. Som du kan se att jag fortfarande bearbetar det här, är det ganska mycket att få huvudet runt. Det virvlande stormmolnet av & apos; what ifs? & Apos ;. Jag är för närvarande halvskräckt barn, halv superhjälte.

Paret gifte sig 2011 (Bild: Instagram)

Georgia uppmanade sedan andra att ta utstrykningstestet, som hon skrev: 'Om den första delen av historien inte träffade, hoppas jag att den här biten gör det. Från gränsförändringar till cancer till cancerfri på bara månader.

2020 quiz frågor och svar

”Det kunde verkligen ha varit en annan historia. En jag kommer att vara evigt tacksam för att jag inte behövde berätta. '

Georgia och David har varit gifta sedan 2011.

Läs mer

Showbiz -redaktörens val
Tårfyllda Kate säger att barn har & apos; förlorat pappa & apos; Jeff delar snap av lookalike Freddie Depp avslutade Amber -äktenskapet över en bajs Kate Garraway bekräftar GMB -återkomsten

Paret delar barnen Ty, 18, Olive, nio, Wilfred, sju, Doris, fem och åtta månader gamla Belle.

Ty är Georgiens son från ett tidigare förhållande när hon var 17, och David adopterade tonårsskådespelaren när han och Georgien började dejta.

Se Även: