Dan Osborne och höggravid fru Jacqueline Jossa avbildade bara TIMMAR innan den explosiva Gabby Allen -affären hävdar

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Dan Osborne avbildade med sin fru Jacqueline Jossa bara timmar innan affären hävdar



Dan Osborne avbildades hemma hos den främmande hustrun Jacqueline Jossas hem bara timmar innan Marcel Somerville sensationellt hävdade att ex-TOWIE-stjärnan hade legat med sin dåvarande flickvän, Gabby Allen.



Det tidigare paret - som splittrades förra månaden efter att Dan återvände från ett startläger i Marbella - tycktes ha gjort en vapenvila när de tillbringade tid med dottern Ella, även om Jacqueline vigselring var ordentligt avstängd.



Men strax efter lät Marcel rippa på Instagram och anklagade Dan för att ha anslutit sig till Gabby under och efter bootcampen som de båda deltog i.

Och förklarade varför han bestämde sig för att offentliggöra påståendena - vilket både Gabby och Dan förnekar - Marcel sa att han gjorde det för Dan & s familjs skull.

Dan Osborne har flyttat tillbaka till Jacqueline inför förlossningen (Bild: Splash News)



Han gick ut på sin gravida fru så snart han kom hem (Bild: Splash News)

Läs mer



Jacqueline Jossa delar sig från Dan Osborne
Dan och Jac splittrades Deras sista framträdande Sagobröllop & apos; Skäms & apos; av chockgraviditet

Efter att ha erkänt att han lurade Gabby själv skrev Marcel: 'Du kan gå och mobba mig så mycket du vill, jag vet att jag gjorde fel. Men det är en stor skillnad när gifta människor och barn är inblandade.

The Blazin & apos; Squad -stjärnan hävdade att historien skulle komma ut med eller utan hans kommentarer, och insisterade på att personen som berättade för honom om den påstådda kasten hade 'ingen anledning att göra detta.'

'Jag älskade Gabby av hela mitt hjärta och jag erkänner helt mitt misstag i förhållandet. Det finns ingen ursäkt för det. Men det finns alltid två sidor till varje historia och tyvärr uppmärksammades anklagelserna om att Gabby fuskade mig med Dan Osbourne av en mycket tillförlitlig källa, fortsatte han.

Dan sa att han var & eländig & apos; i äktenskapet (Bild: Splash News)

Han sa att ex-EastEnders-skådespelerskan inte kunde göra honom lycklig (Bild: Splash News)

Marcel och Gabby träffades på Love Island (Bild: Instagram)

Instagram

'Historien skulle köras med eller utan min kommentar. Jag har fortfarande mycket kärlek i mitt hjärta för Gabby och var på väg till en plats där jag äntligen lyckades förlora henne, så jag har absolut ingen anledning att göra detta och personen som berättade för mig (inför många människor) skulle inte & apos ; behöver inte heller göra detta.

'Ibland fungerar relationer bara inte, men dessa saker är normalt bakom stängda dörrar. Tyvärr kom detta fram och jag var tvungen att ta itu med det. Jag är oerhört ledsen att allt gick ut så här, jag skulle aldrig vilja misskreditera Gabby.

'När jag först tillfrågades av pressen om bilderna på dem & apos; blir mysiga & apos; Jag sa att hon aldrig skulle göra det.

'Men tyvärr, utifrån den nya informationen måste jag tro att dessa rykten nu är sanna och om du vill tro dem nu eller senare kommer sanningen alltid så småningom fram. Jag vet det från första hand. '

Han slog hem sin poäng och delade också ett citat med texten: '' Sanningen kommer alltid fram i slutändan, oavsett hur hårt någon försöker dölja den eller stoppa den.

Love Island Gabby Allen och före detta TOWIE -stjärnan Dan Osborne på bildcampen i Marbella (Bild: stephaniedavis88/Instagram)

Gabby poserade för kamerorna i sin bikini (Bild: Instagram)

Dan och Jacqueline har varit gifta i bara ett år (Bild: Instagram)

Instagram

'Lögner är bara en tillfällig försening till det oundvikliga.'

Dan tros ha flyttat tillbaka till Jacqueline när hon förbereder sig för att föda vilken dag som helst nu.

Och en representant för Dan rubbade fuskpåståendena och sa till NEWSAM Online att det inte finns någon sanning i det.

Och Gabby - som splittrades med Marcel förra månaden efter att han erkände att han lade säng till en annan kvinna medan de var på semester tillsammans - publicerade sin egen förnekelse på Instagram och skrev: 'Tyvärr anklagar min ex -pojkvän mig för felaktigt beteende.

'Jag gjorde aldrig något fel under vårt förhållande och var 100% trogen hela tiden.

är riksdagsgranskningen äkta

'Detta är handlingar från en man som försöker misskreditera mig och få sig att må bättre av sin egen otrohet. Jag är helt trött på att det har kommit till detta. Jag önskar Marcel och hans familj allt gott för framtiden. '

Se Även: