Costa Coffee kommer att sänka priset på isdrycker till bara 50 p i tre dagar den här veckan

Costa Kaffe

Ditt Horoskop För Imorgon

Costa kaffekopp

Kedjan har erbjudit blixtrabatter för sin 50 -årsdag(Bild: Getty Images)



High street kaffekedjan Costa säljer alla isdrycker för bara 50 p den här veckan.



För att markera dess 50thpå födelsedagen sa företaget att det minskar ett utbud av isdrycker för mindre än ett kilo från tisdag till torsdag.



Affären gäller tisdag, onsdag och torsdag den här veckan, men den är endast tillgänglig för dem som registrerar sig och gör anspråk på den via Costa Coffee Club -appen.

En talesman för Costa Coffee sa: Vi är glada över att kunna fortsätta vårt 50-årsjubileum genom att ge Costa Coffee-fans detta fantastiska erbjudande om ALLA baristatillverkade kalla drycker för bara 50 p.

'Oavsett om du träffar en vän i parken för en kopp kaffe eller hinner med, eller bara vill hämta en handgjord Iced-Latte, så har Costa Coffee täckt dig!



Kampanjen pågår i tre dagar - men bara om du har appen

Kampanjen pågår i tre dagar - men bara om du har appen (Bild: PA)

Bortsett från Fruit Cooler och Frostino -sortimentet kan alla andra kalla drycker snappas upp för 50p i tre dagar denna vecka.



Rabatten följer en liknande kampanj på alla varma drycker i april.

Costa öppnade sitt uteservering utomhus i England tillsammans med regeringens riktlinjer för en månad sedan - med planer på att återuppta inomhusdrinkning och mat från och med den 17 maj - när många fler high street -företag återgår till handel.

Premiärminister Boris Johnson förväntas idag ge fler än 30 personer möjlighet att träffas utomhus när gästfriheten återvänder inomhus från och med nästa måndag.

Fans kan återvända till sportmöjligheter i steg tre av lockdown-färdplanen, med utomhusplatser tillåtna kapacitet på 4000 personer eller halvfulla, beroende på vilket som är lägre.

På de största uteserveringsplatserna, där folkmassor kan sprida sig, kommer upp till 10 000 personer att kunna delta, eller grunderna kan vara en kvarts fulla, beroende på vilket som är färre.

Registrera dig för NEWSAM Money & s nyhetsbrev för de senaste råd och nyheter

Från universell kredit till löptid, anställningsrättigheter, reseuppdateringar och ekonomiskt nödhjälp - vi har alla de stora ekonomiska historierna du behöver veta om just nu.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev från NEWSAM Money här.

Utländska helgdagar återupptas också i utvalda länder som Israel och Portugal.

De lättade restriktionerna kommer att ses över var tredje vecka med förhoppning att alla åtgärder kan lindras senast den 21 juni.

Se Även: