Chris Martin vill att vi alla ska veta att han helt inte snogade Kate Bosworth, okej?

Kändisnyheter

Ditt Horoskop För Imorgon

Med tanke på att han i grund och botten bara är någon nörd som bestämde sig för att allt känsligt och musikaliskt skulle öka hans romantiska potential massor, tror vi att Chris Martin förmodligen vet att han borde hålla fast vid Gwyneth Paltrow och hennes fantastiska samling skor för livet.



Med detta i åtanke skulle vi ha trott att det sista han skulle göra är att gå och snoga Kate Bosworth i ett mörkt hörn någonstans - ja, så hon har fina skor och sånt också, men hon är inte riktigt lika imponerande ett drag som Gwynnie. Skandalösa rapporter har dock skakat runt i Amerika som säger att han gjorde just det.



'Jag kunde inte tro mina ögon', säger en vansinnig fantasist. 'Det var Chris som helt tappade med Kate inför andra människor. Först trodde jag att det kunde vara Gwyneth, men när hon kom på luft var det klart att kvinnan var Kate!



Föga förvånande har Chris & s folk förnekat pash sesh. 'Den här historien är helt osann', nosade de. ”Det har helt enkelt aldrig hänt. Hon kan ha varit i samma rum med honom, men han har ingen affär, kysste henne inte eller höll henne i handen.

Är det dåligt att vi är lite besvikna? Alla är partiella till en snuskig kärleksråtta då och då, så för en splitsekund där började vi tycka att han var het och spännande och Jude Law-ish. Men det visar sig att han fortfarande bara är någon nörd som trots allt skriver på handen. Tyvärr betyder detta att konstverket på nästa Coldplay -album inte kommer att innehålla honom utan skjorta i en skinnsoffa och röka en fet cigarr medan fyra glamourmodeller kavlar runt hans pasty Devon -ben. Synd, eftersom vi kanske hade köpt den då.

(Bild: Getty)



Se Även: